"plocka ekollonen i oktober. Därefter lägger man dem i en skål med vatten, ta flera stycken för att gardera dig. Efter ca 6-8 veckor börjar ekollonet förhoppningsvis gro då är det dags att sätta det ekollonglaset. Tillslut spricker själva skottet och man har början på en alldeles egen liten ek!"

Are you thinking of starting your own hydroponics garden? When it comes to DIY hydroponics, you can

Växthylla

White pot stand with uniform pot plant containers.looks nice against the brick wall.

När du klipper av en gren på julstjärnan blöder den. Häll 60 graders vatten på stjälken och det slutar blöda och stoppa sedan ner stjärnan med önskade blommor i en vas med kallt vatten. , Här i en  Äng vas från Klong. Makalöst vackert och står minst 2 veckor

det här visste du inte om julstjärnan. En mängd härlig inspiration till jul och advent

När du klipper av en gren på julstjärnan blöder den. Häll 60 graders vatten på stjälken och det slutar blöda och stoppa sedan ner stjärnan med önskade blommor i en vas med kallt vatten. , Här i en Äng vas från Klong. Makalöst vackert och står minst 2 veckor

Galvanized containers for the Garden. I love the one in front with the curly legs!

Galvanized containers for the Garden. I love the one in front with the curly legs! Need some metal containers.

Nystart på fönsterbänken, byrån eller matbordet! Här är läckra idéer med krukväxter och prylar som får oss att bli sugna på ett inomhusliv.

Nystart på fönsterbänken, byrån eller matbordet! Här är läckra idéer med krukväxter och prylar som får oss att bli sugna på ett inomhusliv.

Pinterest
Search