Linda Belevid
More ideas from Linda
Detta har blivit min nya last!! Makalöst goda! Första gången jag åt dom var hos min goda vän Helena. Perfekta att servera både till fördr...

Detta har blivit min nya last!! Makalöst goda! Första gången jag åt dom var hos min goda vän Helena. Perfekta att servera både till fördr...

GODMORGON! Favoritmorgonen på veckan. Sova länge, ligga och dra sig och äta långfrukost. Ok, det där med sova länge var en smärre överdrift då jag är sådär på det där med sova länge. Jag somnade i alla fall om en stund. Jag gick upp och bakade när jag vaknade. Kände att jag inte fick nog igår. ;) Gj

GODMORGON! Favoritmorgonen på veckan. Sova länge, ligga och dra sig och äta långfrukost. Ok, det där med sova länge var en smärre överdrift då jag är sådär på det där med sova länge. Jag somnade i alla fall om en stund. Jag gick upp och bakade när jag vaknade. Kände att jag inte fick nog igår. ;) Gj

Lite extra lyxigt blir det med räkor på toppen i denna gratäng.

Lite extra lyxigt blir det med räkor på toppen i denna gratäng.

Blåbärspannacotta

Blåbärspannacotta

En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

Supermjuka, lättbakade, härliga frallor som går bra att frysa in.

Supermjuka, lättbakade, härliga frallor som går bra att frysa in.

I går bakade jag en helt magisk vit chokladtårta med mild lemon curd-smak och seg mandelbotten. Och alltså, oj oj oj, vad den här tårtan är god! Receptet – som är naturligt glutenfritt och löjligt enkelt att baka – är en utveckling av en glassig daimtårta som min mamma brukade göra när det var fest

I går bakade jag en helt magisk vit chokladtårta med mild lemon curd-smak och seg mandelbotten. Och alltså, oj oj oj, vad den här tårtan är god! Receptet – som är naturligt glutenfritt och löjligt enkelt att baka – är en utveckling av en glassig daimtårta som min mamma brukade göra när det var fest

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

Pannacotta, den perfekta efterrätten om man vill kunna förbereda. Här i Lisa och Monica Eisenmans underbart goda och lena julvariant.

Pannacotta, den perfekta efterrätten om man vill kunna förbereda. Här i Lisa och Monica Eisenmans underbart goda och lena julvariant.

Ännu mer närbild på denna härliga kaka

Ännu mer närbild på denna härliga kaka