Veggie Wedges 4 Ways

Veggie Wedges 4 Ways

This recipe takes the best ingredients of a reuben sandwich and rolls it up into a cheesy pastrami stromboli. It makes a great dish for company because it's easy to serve!

Reuben Stromboli

This recipe takes the best ingredients of a reuben sandwich and rolls it up into a cheesy pastrami stromboli. It makes a great dish for company because it's easy to serve!

välkomstdrink

Sommarens drink: Vitt vin Piggelin. Bra som välkomstdrink

välkomstdrink

Snilleskök

Snilleskök

Kladdkaka med nutellaglasyr | Bakverk och Fikastunder

Kladdkaka med nutellaglasyr | Bakverk och Fikastunder

Kladdkaka med kinapuffstäcke Tjoho, jag är så glad att få dela med mig av den här goa kladdkakan ett litet test med kinapuffar som ...

Kladdkaka med kinapuffstäcke Tjoho, jag är så glad att få dela med mig av den här goa kladdkakan ett litet test med kinapuffar som ...

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Pannkaksmuffins – Lindas Bakskola

Pannkaksmuffins – Lindas Bakskola

Ta ett nytt grepp på knäcken. Häll ut smeten som ett bräck i stället för att dutta med små formar. Sätt smak, antingen i smeten eller toppa bräcket med ett strössel. Med en digital termometer har du full koll på koket. Ju högre temperatur, desto hårdare blir knäcken.

Ta ett nytt grepp på knäcken. Häll ut smeten som ett bräck i stället för att dutta med små formar. Sätt smak, antingen i smeten eller toppa bräcket med ett strössel. Med en digital termometer har du full koll på koket. Ju högre temperatur, desto hårdare blir knäcken.

Pinterest
Sök