Single Originchoklad

Här finner du våra olika Single Originchoklader, dvs choklader där kakaon har endast ett ursprung och kan på så vis ge en distinkt och tydlig smak som berättar en historia om platsen den kommer från.
6 Pins14 Följare
Guido Castagna Rawchoklad görs efter en särskild chokladmetod som kallas GCNM (Guido Castagna Natural Method), metoden pågår under ett år och resultatet blir en krämig choklad med fylliga men mjuka och fina smaker. Madagascar en en mjuk syrlighet, som kommer från mixen av kakaobönorna Trinitario och Criollo.  #GuidoCastagna #SingleOrigin #beantobar #choklad #Madagascar #mörkchoklad #Italien #Turin #Beriksson

Guido Castagna Rawchoklad görs efter en särskild chokladmetod som kallas GCNM (Guido Castagna Natural Method), metoden pågår under ett år och resultatet blir en krämig choklad med fylliga men mjuka och fina smaker. Madagascar en en mjuk syrlighet, som kommer från mixen av kakaobönorna Trinitario och Criollo. #GuidoCastagna #SingleOrigin #beantobar #choklad #Madagascar #mörkchoklad #Italien #Turin #Beriksson

Madagascar 66 % – Prisbelönad (Brons) – International Chocolate Awards 2015.  En prisbelönad mörk choklad med smaker som mogen fruktighet och fylliga röda bär som balanseras upp av tydlig jordighet och en komplex och blommig skärpa. Chokladen produceras from bean to bar i Reykavik.  #Omnom #choklad #ekologisk #Madagascar #SingleOrigin #Beantobar #prisbelönad #Beriksson

Madagascar 66 % – Prisbelönad (Brons) – International Chocolate Awards 2015. En prisbelönad mörk choklad med smaker som mogen fruktighet och fylliga röda bär som balanseras upp av tydlig jordighet och en komplex och blommig skärpa. Chokladen produceras from bean to bar i Reykavik. #Omnom #choklad #ekologisk #Madagascar #SingleOrigin #Beantobar #prisbelönad #Beriksson

Helgen 1-2 april släpper vi Omnoms nya ursprungschoklad Omnom + Afrika. Vilket land och kooperativ de köper kakaon från får du veta inom kort.  #Omnom #Beantobar #choklad #kakao #Island #Afrika #Beriksson

Helgen 1-2 april släpper vi Omnoms nya ursprungschoklad Omnom + Afrika. Vilket land och kooperativ de köper kakaon från får du veta inom kort. #Omnom #Beantobar #choklad #kakao #Island #Afrika #Beriksson

Vietnamesiska chokladproducenterna Marou har upptäckt kakaobönor som växer i norra Sydvietnam, vilket är så långt norrut som kakao kan växa. Smaken på chokladen är fyllig men ändå en mjuk smak av rostade mandlar och karamelliserat socker som får sällskap av syrlig persika och dova, kryddiga kakaonoter i eftersmaken. Chokladen innehåller endast kakao och rörsocker.  #Marou #Singleorigin #beantobar #choklad #mörkchoklad #Vietnam #DakLak #Beriksson

Vietnamesiska chokladproducenterna Marou har upptäckt kakaobönor som växer i norra Sydvietnam, vilket är så långt norrut som kakao kan växa. Smaken på chokladen är fyllig men ändå en mjuk smak av rostade mandlar och karamelliserat socker som får sällskap av syrlig persika och dova, kryddiga kakaonoter i eftersmaken. Chokladen innehåller endast kakao och rörsocker. #Marou #Singleorigin #beantobar #choklad #mörkchoklad #Vietnam #DakLak #Beriksson

En mörk krämig mjölkchoklad från isländska Omnom med kakaobönor från Madagascar. Smaknoterna är till en synes anspråkslös maltighet som får kraft av blommiga aromer, färska kryddor och rikligt med mogna röda bär.  #Omnom #ekologisk #mjölkchoklad #mörkchoklad #Beantobar #SingleOrigin #Island #Beriksson

En mörk krämig mjölkchoklad från isländska Omnom med kakaobönor från Madagascar. Smaknoterna är till en synes anspråkslös maltighet som får kraft av blommiga aromer, färska kryddor och rikligt med mogna röda bär. #Omnom #ekologisk #mjölkchoklad #mörkchoklad #Beantobar #SingleOrigin #Island #Beriksson

Äntligen lanseras den prisbelönta Heart of Darkness i ordinarie sortiment. Den skapades förra året som en begränsad upplaga men vann guld på International Chocolate Awards 2014 och den var helt enkelt för god för att försvinna från chokladens värld. De har nu döpt chokladen vars kakao växer på skattkammarön: Dan Phu Dong, till Heart of Darkness. Smaka så förstår du varför.  #Marou #SingleOrigin #beantobar #choklad #njut #Vietnam #Beriksson

Äntligen lanseras den prisbelönta Heart of Darkness i ordinarie sortiment. Den skapades förra året som en begränsad upplaga men vann guld på International Chocolate Awards 2014 och den var helt enkelt för god för att försvinna från chokladens värld. De har nu döpt chokladen vars kakao växer på skattkammarön: Dan Phu Dong, till Heart of Darkness. Smaka så förstår du varför. #Marou #SingleOrigin #beantobar #choklad #njut #Vietnam #Beriksson


Fler idéer
Smarties Chocolate Candy print adv.

Smarties Chocolate Candy print adv.

Wonka Golden Ticket    via @GianlucaAlla

Gianluca Alla on

Wonka Golden Ticket via @GianlucaAlla

Droste

Droste

#chocolate  – Chocolate Melt and Ice Cream Stick fonts by @Handmadefont  via @ArmandoRoqueCcs

Armando Roque on

#chocolate – Chocolate Melt and Ice Cream Stick fonts by @Handmadefont via @ArmandoRoqueCcs

Concept and design by John Berg, Art and logo design by Nick Fasciano, Interior photograph by Reid Miles. Cover for Chicago's tenth self-titled album. 1976. Lithograph. 12 1/2 x 12 3/8" (31.8 x 31.4 cm). Committee on Architecture and Design Funds. 149.2015. Architecture and Design

Concept and design by John Berg, Art and logo design by Nick Fasciano, Interior photograph by Reid Miles. Cover for Chicago's tenth self-titled album. 1976. Lithograph. 12 1/2 x 12 3/8" (31.8 x 31.4 cm). Committee on Architecture and Design Funds. 149.2015. Architecture and Design

#chocolate #egg sleeve from #Woolworths #SA   @frances_quinn - not sure about that duck...  via @isetta_windsor

David Bonney on

#chocolate #egg sleeve from #Woolworths #SA @frances_quinn - not sure about that duck... via @isetta_windsor

Cog Design has created a suite of materials for Kew Gardens using real chocolate for a campaign celebrating Easter activity at The Royal Botanic Gardens. After presenting a number of ideas and exploring different naming options it was decided that real cocoa powder would be sieved over stencils to achieve the desired effect.    inShare

Cog Design has created a suite of materials for Kew Gardens using real chocolate for a campaign celebrating Easter activity at The Royal Botanic Gardens. After presenting a number of ideas and exploring different naming options it was decided that real cocoa powder would be sieved over stencils to achieve the desired effect. inShare

Even had some for breakfast! #chocolate   @frances_quinn  via @KathuriaG

Geeta on

Even had some for breakfast! #chocolate @frances_quinn via @KathuriaG

@frances_quinn Here's some #Chocolate type for  http://www.danthoniadesigns.com/alpine-fudge-factory-small-business-sign.html  via @DanthoniaDesign

@frances_quinn Here's some #Chocolate type for http://www.danthoniadesigns.com/alpine-fudge-factory-small-business-sign.html via @DanthoniaDesign

Just received this fab huge egg! Very Handy for  #chocolate  via @_sculptor

Phil Neal on

Just received this fab huge egg! Very Handy for #chocolate via @_sculptor

Pinterest
Sök