En favorit♥ Du behöver4 portioner1/2 honungsmelonBladpersilja4 skivor parmaskinkaZeta balsamicoGör såhärSkär melonen i mindre bitar.Trä melon, bladpersilja och parmaskinka på tandpetare.Ringla…

En favorit♥ Du behöver4 portioner1/2 honungsmelonBladpersilja4 skivor parmaskinkaZeta balsamicoGör såhärSkär melonen i mindre bitar.Trä melon, bladpersilja och parmaskinka på tandpetare.Ringla…

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Ni måste testa♥ Du behöver6 portioner1 påse mozzarella miniFärsk bladpersilja1 förp. färska hallonZeta balsamico hallonGör såhärTrä mozzarella, bladpersilja och hallon på en tandpetare.Ringla…

Ni måste testa♥ Du behöver6 portioner1 påse mozzarella miniFärsk bladpersilja1 förp. färska hallonZeta balsamico hallonGör såhärTrä mozzarella, bladpersilja och hallon på en tandpetare.Ringla…

Du behöver1 halloumiost5 soltorkade tomater, strimladeFärsk basilika10 kalamon oliver, kärnfriaTandpetareGör såhärSkär halloumin i kuber, stek i olivolja.Trä halloumin, soltorkade tomater, färsk…

Du behöver1 halloumiost5 soltorkade tomater, strimladeFärsk basilika10 kalamon oliver, kärnfriaTandpetareGör såhärSkär halloumin i kuber, stek i olivolja.Trä halloumin, soltorkade tomater, färsk…

Portermarinerad höstgryta med kantareller, foto: Ingvar Eriksson, från kokboken "Taste by Louise".

Portermarinerad höstgryta med kantareller från kokboken "Taste by Louise"

Ernst kantarellpaj. En annorlunda variant på Västerbottenspaj. Perfekt att förbereda till kräftskivan!

Ernsts kantarellpaj

Ernst kantarellpaj. En annorlunda variant på Västerbottenspaj. Perfekt att förbereda till kräftskivan!

Pinterest
Search