Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥ Du behöver4 personer Pajdeg1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm saltFyllning3 kycklingfiléer1/2 burk…

Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥ Du behöver4 personer Pajdeg1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm saltFyllning3 kycklingfiléer1/2 burk…

Mmm, visst är det gott med kyckling! Bjud på en härligt god senapskyckling med bacon och gräslök. Såsen är så god att den kan ätas med sked! 4 port 4 kycklingfiléer, ca 550 g 2 msk...

Kycklingpanna med bacon replace flour with potato starch for paleo/gf

Mmm, visst är det gott med kyckling! Bjud på en härligt god senapskyckling med bacon och gräslök. Såsen är så god att den kan ätas med sked! 4 port 4 kycklingfiléer, ca 550 g 2 msk...

Kycklingpanna med bacon replace flour with potato starch for paleo/gf

Har en hel bunt med middagsrecept på lager ser jag här i kameran, och jag börjar med denna goda ostsoppa vi hade för ett tag sedan. Detta var en maträtt som hela familjen gillade. Skippa baconet så har du en vegetarisk måltid. Det här behöver du : 1/2 riven gul … Läs mer

Har en hel bunt med middagsrecept på lager ser jag här i kameran, och jag börjar med denna goda ostsoppa vi hade för ett tag sedan. Detta var en maträtt som hela familjen gillade. Skippa baconet så har du en vegetarisk måltid. Det här behöver du : 1/2 riven gul … Läs mer

Italiensk ugnsstekt falukorv

Italiensk ugnsstekt falukorv

Bjud på små nätta bakelser med två goda fyllningar.

Bjud på små nätta bakelser med två goda fyllningar.

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

Ok, jag är kär – igen! Haha... I den här kycklinggrytan med stekta kycklingfiléer, trattkantareller, stekt mandelpotatis och knaprigt bacon. Smaksatt med dijonsenap! Ja, den tog slut rätt...

Ok, jag är kär – igen! Haha... I den här kycklinggrytan med stekta kycklingfiléer, trattkantareller, stekt mandelpotatis och knaprigt bacon. Smaksatt med dijonsenap! Ja, den tog slut rätt...

Trattkantarellsås

Trattkantarellsås

Billigt | En Smak Av Karin

Billigt | En Smak Av Karin

Pinterest
Search