Pinterest
Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA  glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA  glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread) Hembakat tunnbröd stekpannebröd

Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread) Hembakat tunnbröd stekpannebröd

Kalljäst är både praktiskt och gott! Den långa jäsningen ger smakrikt bröd och du får nybakade frallor på morgonen med minimal insats.

Kalljäst är både praktiskt och gott! Den långa jäsningen ger smakrikt bröd och du får nybakade frallor på morgonen med minimal insats.

Enkelt och gott glutenfritt hemlagat knäckebröd, fullt med olika sorters fröer. Bryt i oregelbundna bitar och servera med goda röror till. Även en utmärkt gå bort present! Är det svårt att få det jämnt kan du lägga ett bakplåtspapper ovanpå och rulla med kavel över.

Enkelt och gott glutenfritt hemlagat knäckebröd, fullt med olika sorters fröer. Bryt i oregelbundna bitar och servera med goda röror till. Även en utmärkt gå bort present! Är det svårt att få det jämnt kan du lägga ett bakplåtspapper ovanpå och rulla med kavel över.

Superenkla lefser är ett fantastiskt gott norskt tunnbröd som gräddas i stekpanna

Lefser är ett fantastiskt gott norskt tunnbröd som gräddas i stekpanna!

Stekpannebröd som inte behöver jäsa. Swedish recipe for flatbread that doesn't need yeast

Stekpannebröd som inte behöver jäsa. Swedish recipe for flatbread that doesn't need yeast

3-minuters tunnbröd | Tidningen Hembakat

3-minuters tunnbröd | Tidningen Hembakat

4-minutersbröd i stekpanna som du snabbt slänger ihop utan jäsning! Klicka här för recept!

4-minutersbröd i stekpanna som du snabbt slänger ihop utan jäsning! Klicka här för recept!

kesobröd 500 g Keso 4 ägg 2 tsk bakpulver 1 msk fiberhusk ¾ tsk salt 1 dl linfrön 1 dl sesamfrön 1 dl solroskärnor 1 dl pumpakärnor

kesobröd 500 g Keso 4 ägg 2 tsk bakpulver 1 msk fiberhusk ¾ tsk salt 1 dl linfrön 1 dl sesamfrön 1 dl solroskärnor 1 dl pumpakärnor

Superenkelt och supergott långpannebröd med sesamfrön

Superenkelt och supergott långpannebröd med sesamfrön

Lagana är ett lättbakat och luftigt grekiskt bröd. Underbar att servera som tillbehör till maten eller som frukostbröd. Brödet påminner både om focaccia och barbaribröd. 1 stort bröd 3 dl ljummet vatten 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst Ca 6-7 dl vetemjöl 1 msk socker 1,5 tsk salt Ca 2 tsk olivolja Garnering och pensling: Vatten & sesamfrön Gör såhär: Blanda jäst med ljummet vatten och socker. Låt stå i 10 min. Häll sedan i vetemjöl och salt, knåda degen smidig. Gärna i bakmaskin i ca ...

Lagana är ett lättbakat och luftigt grekiskt bröd. Underbar att servera som tillbehör till maten eller som frukostbröd. Brödet påminner både om focaccia och barbaribröd. 1 stort bröd 3 dl ljummet vatten 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst Ca 6-7 dl vetemjöl 1 msk socker 1,5 tsk salt Ca 2 tsk olivolja Garnering och pensling: Vatten & sesamfrön Gör såhär: Blanda jäst med ljummet vatten och socker. Låt stå i 10 min. Häll sedan i vetemjöl och salt, knåda degen smidig. Gärna i bakmaskin i ca ...


More ideas