Trilo Stavar on the App Store

https://www.pappasappar.se/lilla-och-bebisen/

https://www.pappasappar.se/lilla-och-bebisen/

Försvunna skeppet - Lös problem i omfattande äventyrsspel

Toca Life: Office - Lek-jobba i digitalt dockskåp

Toca Life: Office - Lek-jobba i digitalt dockskåp

Toca Lab: Plants - Experimentera med växter, skapa nya och samla växtfigurer

Toca Lab: Plants - Experimentera med växter, skapa nya och samla växtfigurer

✔ 7+ år ✔ iPhone ✔ iPad   I DominoDrop gäller det att flytta fallande dominobrickor så att färgerna och antal prickar på brickorna matchar varandra. Spelet är ett kul tidsfördriv som kräver en hel det strategiskt tänkande.

✔ 7+ år ✔ iPhone ✔ iPad I DominoDrop gäller det att flytta fallande dominobrickor så att färgerna och antal prickar på brickorna matchar varandra. Spelet är ett kul tidsfördriv som kräver en hel det strategiskt tänkande.

✔ 2-3 år ✔ iPhone ✔ iPad ✔ Android   I Sago Mini Stad får man utlopp för sin fantasi när man bygger en egen stad på öar i olika miljöer. Man bestämmer själv vad som ska finnas i staden och hur den ska vara uppbyggd, längs med spelets gång dyker det också upp små överraskningar.

✔ 2-3 år ✔ iPhone ✔ iPad ✔ Android I Sago Mini Stad får man utlopp för sin fantasi när man bygger en egen stad på öar i olika miljöer. Man bestämmer själv vad som ska finnas i staden och hur den ska vara uppbyggd, längs med spelets gång dyker det också upp små överraskningar.

✔ 1-2 år ✔ iPhone ✔ iPad   Vad är det för djur som bor i trädet egentligen, och vad har de för sig? Det här är en gullig, lättanvänd app för de allra yngsta.

✔ 1-2 år ✔ iPhone ✔ iPad Vad är det för djur som bor i trädet egentligen, och vad har de för sig? Det här är en gullig, lättanvänd app för de allra yngsta.

Google Buy, The App, App Store, Storytelling, For Kids, Create Animated Video, Toys, School Projects, Puppet

Thinkrolls: Kings & Queens on the App Store

Tiny Pirates - Kids' Activity App by wonderkind GmbH

Pinterest
Search