Förslag på nya appar till barnpaddorna

Här samlar vi förslag på nya appar till Arkenbibliotekets barnpaddor.
24 Pins2 Followers

Trilo Stavar on the App Store

https://www.pappasappar.se/lilla-och-bebisen/

https://www.pappasappar.se/lilla-och-bebisen/

Försvunna skeppet – Lös problem i omfattande äventyrsspel

Toca Lab: Plants - Experimentera med växter, skapa nya och samla växtfigurer

Toca Lab: Plants: Experiment with plants, evolve them and discover their unique personalities! - Android app by Toca Boca

✔ 7+ år ✔ iPhone ✔ iPad   I DominoDrop gäller det att flytta fallande dominobrickor så att färgerna och antal prickar på brickorna matchar varandra. Spelet är ett kul tidsfördriv som kräver en hel det strategiskt tänkande.

✔ 7+ år ✔ iPhone ✔ iPad I DominoDrop gäller det att flytta fallande dominobrickor så att färgerna och antal prickar på brickorna matchar varandra. Spelet är ett kul tidsfördriv som kräver en hel det strategiskt tänkande.

✔ 2-3 år ✔ iPhone ✔ iPad ✔ Android   I Sago Mini Stad får man utlopp för sin fantasi när man bygger en egen stad på öar i olika miljöer. Man bestämmer själv vad som ska finnas i staden och hur den ska vara uppbyggd, längs med spelets gång dyker det också upp små överraskningar.

✔ 2-3 år ✔ iPhone ✔ iPad ✔ Android I Sago Mini Stad får man utlopp för sin fantasi när man bygger en egen stad på öar i olika miljöer. Man bestämmer själv vad som ska finnas i staden och hur den ska vara uppbyggd, längs med spelets gång dyker det också upp små överraskningar.

✔ 1-2 år ✔ iPhone ✔ iPad   Vad är det för djur som bor i trädet egentligen, och vad har de för sig? Det här är en gullig, lättanvänd app för de allra yngsta.

✔ 1-2 år ✔ iPhone ✔ iPad Vad är det för djur som bor i trädet egentligen, och vad har de för sig? Det här är en gullig, lättanvänd app för de allra yngsta.

Swift, Playgrounds, Website

The App, Storytelling, Google Play, Ios, Create Animated Video, App Store, For Kids, School Projects, Puppets

Pinterest
Search