Förslag på nya appar till barnpaddorna

Här samlar vi förslag på nya appar till Arkenbibliotekets barnpaddor.
24 Pins2 Följare
https://www.pappasappar.se/lilla-och-bebisen/

https://www.pappasappar.se/lilla-och-bebisen/

Toca Lab: Plants - Experimentera med växter, skapa nya och samla växtfigurer

Toca Lab: Plants - Experimentera med växter, skapa nya och samla växtfigurer

✔ 7+ år ✔ iPhone ✔ iPad   I DominoDrop gäller det att flytta fallande dominobrickor så att färgerna och antal prickar på brickorna matchar varandra. Spelet är ett kul tidsfördriv som kräver en hel det strategiskt tänkande.

✔ 7+ år ✔ iPhone ✔ iPad I DominoDrop gäller det att flytta fallande dominobrickor så att färgerna och antal prickar på brickorna matchar varandra. Spelet är ett kul tidsfördriv som kräver en hel det strategiskt tänkande.

✔ 2-3 år ✔ iPhone ✔ iPad ✔ Android   I Sago Mini Stad får man utlopp för sin fantasi när man bygger en egen stad på öar i olika miljöer. Man bestämmer själv vad som ska finnas i staden och hur den ska vara uppbyggd, längs med spelets gång dyker det också upp små överraskningar.

✔ 2-3 år ✔ iPhone ✔ iPad ✔ Android I Sago Mini Stad får man utlopp för sin fantasi när man bygger en egen stad på öar i olika miljöer. Man bestämmer själv vad som ska finnas i staden och hur den ska vara uppbyggd, längs med spelets gång dyker det också upp små överraskningar.

✔ 1-2 år ✔ iPhone ✔ iPad   Vad är det för djur som bor i trädet egentligen, och vad har de för sig? Det här är en gullig, lättanvänd app för de allra yngsta.

✔ 1-2 år ✔ iPhone ✔ iPad Vad är det för djur som bor i trädet egentligen, och vad har de för sig? Det här är en gullig, lättanvänd app för de allra yngsta.


Fler idéer
Pinterest
Sök