Birgit Andersson

Birgit Andersson

Birgit Andersson
More ideas from Birgit
Jag har flera gånger tidigare skrivit om olika smarta blomkrukor (t.ex. här och här ), men det här tipset tar nog faktiskt första pris. Det...

How To Make Self-watering Seed Starter Pots. We are excited to share with you this recycling project. It is truly green and fun. You do not only recycle those plastic water bottles, but also make self-watering seed starter pots for you to start your herb

Enklare kan det inte bli. Matlagningsmomentet tar 3 minuter.Det här är en riktig familjefavorit. Släng in kycklingen i ugnen och lek med barnen under tiden

Enklare kan det inte bli. Matlagningsmomentet tar 3 minuter.Det här är en riktig familjefavorit. Släng in kycklingen i ugnen och lek med barnen under tiden

Laga ”pulled” högrev i italienskt stil! Det här blir en otroligt mustig och god gryta med allt i ett – dessutom räcker den till många.

Slow-cooked chianti beef stew is bursting with flavour and with a generous portion of tender and succulent meat, this stew can feed up to 10 people. If you're cooking for less than you can seperate into portions and freeze for another time.

Hemmagjord rödbetssallad är så mycket godare än den man köper i affären. Lätt att laga och fri från massa tillsatser.

Hemmagjord rödbetssallad är så mycket godare än den man köper i affären. Lätt att laga och fri från massa tillsatser.

Knitting of a plaid spokes

Knitting of a plaid spokes

Rågkross gör brödet extra grovt och knaprigt och den här varianten känns både luftig och saftig, trots alla fibrer. Det bästa av två världar helt enkelt.Grova bröd med rågkross 5 dl vatten50 g jäst3 msk mörk sirap1 1/2 tsk salt1 msk brödkryddor3 dl grovt rågmjöl1 dl rågkrossca

Rågkross gör brödet extra grovt och knaprigt och den här varianten känns både luftig och saftig, trots alla fibrer. Det bästa av två världar helt enkelt.Grova bröd med rågkross 5 dl vatten50 g jäst3 msk mörk sirap1 1/2 tsk salt1 msk brödkryddor3 dl grovt rågmjöl1 dl rågkrossca

En saftig söndagsstek som får gotta sig i ugnen med grönsaker och goda kryddor. Av skyn gör jag sedan en god sås. Vilken god middag!

En saftig söndagsstek som får gotta sig i ugnen med grönsaker och goda kryddor. Av skyn gör jag sedan en god sås. Vilken god middag!

Granris, tuija, nypon, äpplen och murgröna blir fina dörrkransar i jul. Här är härlig inspiration till en extra fin dörrkrans i år!

Granris, tuija, nypon, äpplen och murgröna blir fina dörrkransar i jul. Här är härlig inspiration till en extra fin dörrkrans i år!

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.