Birgitta Torgé

Birgitta Torgé

Birgitta Torgé
Fler idéer från Birgitta
IMG_0221

IMG_0221

Frukostfrallorna går utmärkt att göra som formfranska! Bullarna blir lite luftigare än brödet men det blir ett perfekt bröd för rosten! OBS: Receptet är uppdaterat, gamla receptet finns HÄR: 24 skivor (á 132 kcal, 4 gram protein, 2 gram kolhydrater, 12 gram fett) 4 dl mandelmjöl 4 dl pofiber 4 msk fiberhusk 3 tsk bakpulver 2 […]

Frukostfrallorna går utmärkt att göra som formfranska! Bullarna blir lite luftigare än brödet men det blir ett perfekt bröd för rosten! OBS: Receptet är uppdaterat, gamla receptet finns HÄR: 24 skivor (á 132 kcal, 4 gram protein, 2 gram kolhydrater, 12 gram fett) 4 dl mandelmjöl 4 dl pofiber 4 msk fiberhusk 3 tsk bakpulver 2 […]

Snilleskök

Snilleskök

Jardins secs dans le court d'une maison composés de rochers, mousses et graviers

Jardins secs dans le court d'une maison composés de rochers, mousses et graviers

trädäck,uteplats,altan,dörr,växter

trädäck,uteplats,altan,dörr,växter

trädgård,trädgårdsgång,klätterrosor,trägång

trädgård,trädgårdsgång,klätterrosor,trägång

Rackarungar: Sjukt god citronkladdkaka

Rackarungar: Sjukt god citronkladdkaka

Pannkaksmuffins – Lindas Bakskola

Pannkaksmuffins – Lindas Bakskola

Vi gjorde en ny sorts pannacotta igår, en godispannacotta på ahlgrensbilar.  Smakar verkligen som riktigt mjuka krämiga ahlgrens bilar- barnen gav den högsta betyg. En efterrätt som bara innehåller 2 ingredienser och det behövs ingen gelatin efterom bilarna innehåller det redan från början.  Ni får gärna låna mina matbilder och … Läs mer

Vi gjorde en ny sorts pannacotta igår, en godispannacotta på ahlgrensbilar. Smakar verkligen som riktigt mjuka krämiga ahlgrens bilar- barnen gav den högsta betyg. En efterrätt som bara innehåller 2 ingredienser och det behövs ingen gelatin efterom bilarna innehåller det redan från början. Ni får gärna låna mina matbilder och … Läs mer

Potatiskakor

Potatiskakor