DIY Kitchen Island inspired by Pottery Barn!  LOVE this and the price!! #diy

Kitchen Island Inspired by Pottery Barn

DIY Kitchen Island inspired by Pottery Barn! LOVE this and the price! Knock off Decor Knock Off Pottery Barn (Diy Wood Work Kitchen Cabinets)

Cozy rustic outdoor table and chairs on a patio. // www.skonahem.com/

Drömhus vid Mälaren till salu – poolen är inte ens det bästa!

Fröken Knopp : Ännu ett år har gått....

French Country Decoration decor inspiration white shabbychic french brocante vintage distressed interior home porch outdoor

Inredningsarkitekt Karin tipsar om hur man enkelt bygger ett långbord till uteplatsen. Ett perfekt sommarprojekt för den händiga!

I found this on Studiokarin. She made it her self using 5 x table legs (one in the middle to support ) 5 wood planks which were m long.

Kom ju på att jag hade fått frågor om hur vi gjorde utemöblerna...  Lånade bilder från Ikea för att visa vad vi använde, två benbockar till bordet och tre såna pallar till bänken. Kan ju dock inte garantera nåt angående hållbarhet och så.  Men enkelt och billigt var det i alla fall.  Angående betsen är det lite svårare att svara på för jag blandade lite. En som hette silk grey tror jag, och så hade jag med nån träfärgad för att få lite mörkare.

Kom ju på att jag hade fått frågor om hur vi gjorde utemöblerna... Lånade bilder från Ikea för att visa vad vi använde, två benbockar till bordet och tre såna pallar till bänken. Kan ju dock inte garantera nåt angående hållbarhet och så. Men enkelt och billigt var det i alla fall. Angående betsen är det lite svårare att svara på för jag blandade lite. En som hette silk grey tror jag, och så hade jag med nån träfärgad för att få lite mörkare.

Pinterest
Search