Bissan Design

26 Pins11 Followers
Swahili - trippel geometriska figurer & havssköldpaddor - turkos

Swahili - trippel geometriska figurer & havssköldpaddor - turkos

Swahili - trippel geometriska figurer & havssköldpaddor - turkos

Swahili - trippel geometriska figurer & havssköldpaddor - turkos

En stor enkel pärla igen i ett härligt tiger mönster.   Färgen och mönstret står verkligen ut och örhängena blir iögonfallande trotts sin enkelhet.

En stor enkel pärla igen i ett härligt tiger mönster. Färgen och mönstret står verkligen ut och örhängena blir iögonfallande trotts sin enkelhet.

Även här ett lila par fast med en enkel och mindre pärla.   Här finns ett roligt mönster i en lite glittrig metallicfinish. Det är inte helt uppenbart vid första anblick men när ljuset ligger rätt glittrar ytan på pärlorna snyggt.

Även här ett lila par fast med en enkel och mindre pärla. Här finns ett roligt mönster i en lite glittrig metallicfinish. Det är inte helt uppenbart vid första anblick men när ljuset ligger rätt glittrar ytan på pärlorna snyggt.

Swahili - dubbel sjöstjärna & delfin - vit

Swahili - dubbel sjöstjärna & delfin - vit

Swahili - dubbel sjöstjärna & delfin - vit

Swahili - dubbel sjöstjärna & delfin - vit

och åt färskpotatis med laxröra.  Jag är så svag för allt i våningar... blir så jäkla fint på bordet.

och åt färskpotatis med laxröra. Jag är så svag för allt i våningar... blir så jäkla fint på bordet.

Kakfat går att använda till mycket, här som uppläggningsfat åt kardemumma ost och rostbiff

Kakfat går att använda till mycket, här som uppläggningsfat åt kardemumma ost och rostbiff

Sista paret i det här inlägget men inte i kollektionen.  Ett av mina favoritpar i Platt Fall sortimentet.   Dom här har ett roligt lite psykedeliskt blommönster i starka färger. Helt klart det par i Platt Fall utbudet som syns mest.

Sista paret i det här inlägget men inte i kollektionen. Ett av mina favoritpar i Platt Fall sortimentet. Dom här har ett roligt lite psykedeliskt blommönster i starka färger. Helt klart det par i Platt Fall utbudet som syns mest.

Ännu ett mindre par, detta i en kaffe färg som i grader tillslut går in i en beige/vitaktig färg.   Här är metalldetaljerna större och får en mer framträdande roll med en rolig design,

Ännu ett mindre par, detta i en kaffe färg som i grader tillslut går in i en beige/vitaktig färg. Här är metalldetaljerna större och får en mer framträdande roll med en rolig design,

Här finns dom även i zebramönster.   Djurkopplingen är något som ni får se mer av i kommande kollektioner, vad och varför återkommer vi med.

Här finns dom även i zebramönster. Djurkopplingen är något som ni får se mer av i kommande kollektioner, vad och varför återkommer vi med.

Ett dubbelpar igen i en grönaktigfärg med melerad effekt.

Ett dubbelpar igen i en grönaktigfärg med melerad effekt.

Jag är inte världens bästa fotograf, jag lär mig efter hand.   Det här paret är mer åt det lila än det rosa hållet även om bilden kan tyda på motsatsen.   Färgen går från mörkt lila/rosa till en ljus nästan vit nyans i en färgeffekt som gör att det blir ett härligt liv i pärlorna.  Det består av två platta pärlor, hoplänkade genom mindre metalldetaljer.

Jag är inte världens bästa fotograf, jag lär mig efter hand. Det här paret är mer åt det lila än det rosa hållet även om bilden kan tyda på motsatsen. Färgen går från mörkt lila/rosa till en ljus nästan vit nyans i en färgeffekt som gör att det blir ett härligt liv i pärlorna. Det består av två platta pärlor, hoplänkade genom mindre metalldetaljer.

Det här är mina absoluta favoriter. Silver och turkos tillsammans gör mig väldigt lycklig.   De här örhängena har ett stort rombformat silverpläterat fäste med ett jättefint blommönster. Personligen tycker jag att mönstret får örhängen att kännas lätta och luftiga trotts att dom är så stora.   Från fästet hänger fem stränger med turkos/vita glaspärlor, det är fyra pärlor på varje rad.   Den här designen finns också med svart/vita pärlor.

Det här är mina absoluta favoriter. Silver och turkos tillsammans gör mig väldigt lycklig. De här örhängena har ett stort rombformat silverpläterat fäste med ett jättefint blommönster. Personligen tycker jag att mönstret får örhängen att kännas lätta och luftiga trotts att dom är så stora. Från fästet hänger fem stränger med turkos/vita glaspärlor, det är fyra pärlor på varje rad. Den här designen finns också med svart/vita pärlor.

Ännu en nättare design.  Det här är örhängen för folk som gillar rena linjer och en design som inte är fullt så uppseendeväckande.   Örhängena består av fyra platta glaspärlor samt metalldetaljer.   Just den här designen finns i vit/transaprent, svart/vit och blå/vit.

Ännu en nättare design. Det här är örhängen för folk som gillar rena linjer och en design som inte är fullt så uppseendeväckande. Örhängena består av fyra platta glaspärlor samt metalldetaljer. Just den här designen finns i vit/transaprent, svart/vit och blå/vit.

Här utgår designen från ett enklare runt fäste - det är inte lika detaljrikt som de andra fästena men har rena snygga linjer.   Från fästet hänger fem små kedjor som avslutas med varsina ett detaljerat rombformat fäste med en platt blå/vit glaspärla insatt i mitten.   Det här paret har ett så härligt fall och dinglar riktigt snyggt i örat.

Här utgår designen från ett enklare runt fäste - det är inte lika detaljrikt som de andra fästena men har rena snygga linjer. Från fästet hänger fem små kedjor som avslutas med varsina ett detaljerat rombformat fäste med en platt blå/vit glaspärla insatt i mitten. Det här paret har ett så härligt fall och dinglar riktigt snyggt i örat.

Pinterest
Search