Bakverk

15 Pins1 Followers
Saftiga frukostfrallor som blir extra smakrika genom kalljäsning.

Saftiga frukostfrallor som blir extra smakrika genom kalljäsning.

Saftiga frukostfrallor som blir extra smakrika genom kalljäsning.

Saftiga frukostfrallor som blir extra smakrika genom kalljäsning.

Lättbakade gifflar fyllda med med ost, skinka och basilika.

Lättbakade gifflar fyllda med med ost, skinka och basilika.

Lättbakade gifflar fyllda med med ost, skinka och basilika.

Lättbakade gifflar fyllda med med ost, skinka och basilika.

Nu har jag varit hemma hos svärmor igen och blivit bjuden på nåt sådär gott att man bara måste tigga till sig receptet. Kakan hade däremot inget namn. Jag och sambon funderade lite över den goda ka…

Nu har jag varit hemma hos svärmor igen och blivit bjuden på nåt sådär gott att man bara måste tigga till sig receptet. Kakan hade däremot inget namn. Jag och sambon funderade lite över den goda ka…

ÅH så goda lussekatter! Dessutom enkla att forma, ett super fiffigt knep som underlättar väldigt mycket. Fyllda med mandelmassa blir dessa himmelskt goda.

ÅH så goda lussekatter! Dessutom enkla att forma, ett super fiffigt knep som underlättar väldigt mycket. Fyllda med mandelmassa blir dessa himmelskt goda.

35–40 st Tid: 25–30 min 200 g malda hasselnötskärnor 2 1/2 dl florsocker 2 msk potatismjöl 2 stora äggvitor Garnering: hasselnötter 1.  Blanda nötter, florsocker och...

35–40 st Tid: 25–30 min 200 g malda hasselnötskärnor 2 1/2 dl florsocker 2 msk potatismjöl 2 stora äggvitor Garnering: hasselnötter 1. Blanda nötter, florsocker och...

IMG_9458

IMG_9458

Kexchoklad på minuten! Så lätt gör du favoritgodiset själv

Kexchoklad på minuten! Så lätt gör du favoritgodiset själv

Kesofrölimpa utan mjöl (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Kesofrölimpa utan mjöl (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Brödet bakas i stekpanna och smakar bäst nygräddat.

Brödet bakas i stekpanna och smakar bäst nygräddat.

Mjukt tunnbröd - Hemmets Journal

Mjukt tunnbröd - Hemmets Journal

Pinterest
Search