Biskvier i långpanna
Hej hej Här kommer ett himla smidigt tips. Istället för att pilla med biskvier och göra dem styckvis så testa att göra dem i långpanna! Dubblade mitt vanliga recept jag använder till klassiska biskvier och använde en form ca 30 x 20 cm. (Då blir de ganska tjocka, ta en lite större […]
Bröd i långpanna – Sååå gott!!!
Innehåller reklam för min bakbok – annonslänk genom reklam för Bokus GODMORGON! Favoritmorgonen på veckan. Sova länge, ligga och dra sig och äta långfrukost. Ok, det där med sova länge var en smärre överdrift då jag är sådär på det där med sova länge. Jag somnade i alla fall om en stund. Jag gick upp […]
New York cheesecake - Zeinas Kitchen
Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca […]
Saftigaste äppelkakan med vaniljsmör
Oj så mycket beröm jag fick för den här äppelkakan alltså. Alla som åt den var lyriska. Det är ett bra betyg och då vet man att det var förbaskat smaskigt! Ska dela med mig av receptet så kanske du också kan briljera lite. SAFTIG ÄPPELKAKA 150 g smör 2 dl strösocker 3 ägg 3 […]
Biskvilängd
Smidigt med en biskvilängd där man själv kan välja hur stor bit man vill ha. Biskvilängd Botten 200 g mandelmassa 1 äggvita Riv mandelmassan grovt. Vispa ihop mandelmassan och äggvitan till en smidig smet. Bred ut smeten, ca 30 x 10 cm i storlek och ca 1 cm tjock, på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i ugnen i 175 grader i ca 14 minuter. Fyllning 50 g smält choklad 150 g rumsvarmt smör drygt 1½ dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 äggula Häll i allt utom chokladen i en bunke och vispa med…