Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Hemgjorda geléhallon | Recept från Köket.se

Hemgjorda geléhallon

Att bjuda på hemgjord chokladtryffel brukar imponera: ”Oj, tryffel? Är inte det jättesvårt att göra?” Då gäller det att hålla masken. Att detta hallongodis, som smälter i munnen och lämnar en ljuvlig sötsyrlig smak efter sig, rörs ihop på femton minuter behöver ju ingen få

Att bjuda på hemgjord chokladtryffel brukar imponera: ”Oj, tryffel? Är inte det jättesvårt att göra?” Då gäller det att hålla masken. Att detta hallongodis, som smälter i munnen och lämnar en ljuvlig sötsyrlig smak efter sig, rörs ihop på femton minuter behöver ju ingen få

Jag skulle kunna äta hur många bitar som helst av den här syrliga #hallontryffeln. Sån himla tur att den är superlätt att göra! Receptet finns på bloggen, direktlänk i profilen. #påsk #påskgodis #choklad #hallon #tryffel #easter #raspberry #truffle #raspberrytruffles #foodpic #foodblog

Raspberry truffles with white chocolate. Sweet, tart and utterly delicious! Preparation time is only about 15 minutes and they set in the fridge over night!

Knäckig bananpaj – smakar som friterad banan – Alla goda ting

Knäckig bananpaj – smakar som friterad banan – Alla goda ting

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Ok, jag är kär – igen! Haha... I den här kycklinggrytan med stekta kycklingfiléer, trattkantareller, stekt mandelpotatis och knaprigt bacon. Smaksatt med dijonsenap! Ja, den tog slut rätt...

Ok, jag är kär – igen! Haha... I den här kycklinggrytan med stekta kycklingfiléer, trattkantareller, stekt mandelpotatis och knaprigt bacon. Smaksatt med dijonsenap! Ja, den tog slut rätt...

Till morotens och kokosens naturligt söta smak bryter ingefäran och limen fint.

Morotssoppa med kokos

Till morotens och kokosens naturligt söta smak bryter ingefäran och limen fint.

Pinterest
Search