En perfekt vinterdessert som är fantastiskt god och vacker att titta på.

Vanilla pannacotta with lingon berries and ginger bread - Recipe in swedish

Nu tror jag att jag har gjort den godaste fudgen. Den passar mig helt i smaken. Så smarrig. Ingen tydlig smak av polly men det går inte att missta att det är just polly som är smaksättare. 3 dl...

Nu tror jag att jag har gjort den godaste fudgen. Den passar mig helt i smaken. Så smarrig. Ingen tydlig smak av polly men det går inte att missta att det är just polly som är smaksättare. 3 dl...

Köttfärslimpa Créme Bonjour med Soltorkade Tomater & Worcestersås – Kryddburken

Köttfärslimpa Créme Bonjour med Soltorkade Tomater & Worcestersås – Kryddburken

Midsommarmat (klicka på bilden för att få den högupplöst)

Midsommarmat (klicka på bilden för att få den högupplöst)

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Recept: Dumlekakor

Recept: Dumlekakor

Apelsin- och rosmaringlacerat fläsklägg

Apelsin- och rosmaringlacerat fläsklägg

Pinterest
Search