Britt Inger

4 followers
·
12 following
Britt Inger
More ideas from Britt
Morotsbröd på havregryn, inget vetemjöl 7 dl havregryn (mixas till mjöl) 2 tsk bikarbonat 1 tsk salt 2 ägg 3 ½ dl filmjölk 1 morot

Morotsbröd på havregryn, inget vetemjöl 7 dl havregryn (mixas till mjöl) 2 tsk bikarbonat 1 tsk salt 2 ägg 3 ½ dl filmjölk 1 morot

Jag snubblade över en helt genialisk rätt hos Sara som driver bloggen Vardag.nu, nämligen Pizzapannkaka . Eller Pannkakspizza om man hellre ...

Jag snubblade över en helt genialisk rätt hos Sara som driver bloggen Vardag.nu, nämligen Pizzapannkaka . Eller Pannkakspizza om man hellre ...

Utifall att någon missat den här röran så kommer den i repris nu. Gott på rostade mackor, passar till grillad fisk, till kräftskivan och så ...

Utifall att någon missat den här röran så kommer den i repris nu. Gott på rostade mackor, passar till grillad fisk, till kräftskivan och så ...

Gräddig linsgryta med färska tomater, vitlök och spenat Vad skulle få dig att äta mer vegetariskt? Jag älskar ju variation - kött, fisk och vegetariskt - men det måste vara ENKELT att laga! Det här receptet finns på bloggen nu

Gräddig linsgryta med färska tomater, vitlök och spenat Vad skulle få dig att äta mer vegetariskt? Jag älskar ju variation - kött, fisk och vegetariskt - men det måste vara ENKELT att laga! Det här receptet finns på bloggen nu

Filodegspizza med vitost, valnötter och rosmarin

Filodegspizza med vitost, valnötter och rosmarin

Paj är maträtten som funkar i alla lägen. På kräftskivan, till midsommar, picknicken eller som vardagsmat. Fyll den med dina favoritingredienser... eller om du är på språng, köp Felix färdiga Filodegspaj - mums!

Paj är maträtten som funkar i alla lägen. På kräftskivan, till midsommar, picknicken eller som vardagsmat. Fyll den med dina favoritingredienser... eller om du är på språng, köp Felix färdiga Filodegspaj - mums!

Grekisk filodegspaj

Grekisk filodegspaj

Snelle bladerdeeg appeltaart

Snelle bladerdeeg appeltaart

This mouthwatering Blooming Onion is crispy on the outside and tender on the inside, rivalling that of Outback Steakhouse. I will share with you the secrets for making this impressive-looking appetizer and you’ll want to make it again and again… Plus video recipe tutorial!

This mouthwatering Blooming Onion is crispy on the outside and tender on the inside, rivalling that of Outback Steakhouse. I will share with you the secrets for making this impressive-looking appetizer and you’ll want to make it again and again… Plus video recipe tutorial!

En otroligt smarrig blåbärsglass som du endast behöver tre ingredienser för att fixa; vispgrädde, kondenserad mjölk – ja, och blåbär så klart. Blåbärsglassen är god som den är i all enkelhet, eller så bjuder du den i våffelstrutar med ett knaprigt strössel.

En otroligt smarrig blåbärsglass som du endast behöver tre ingredienser för att fixa; vispgrädde, kondenserad mjölk – ja, och blåbär så klart. Blåbärsglassen är god som den är i all enkelhet, eller så bjuder du den i våffelstrutar med ett knaprigt strössel.

Att ha gula tänder är något som nästan ingen uppskattar.

Att ha gula tänder är något som nästan ingen uppskattar.

Det här händer om du lägger en lök i strumpan - och det har funkat i århundraden!

Det här händer om du lägger en lök i strumpan - och det har funkat i århundraden!

Rabarberchampagne:Ingredienser 1 kg röda rabarberstjälkar, skurna i småbitar 7 dl strösocker 4 tsk vaniljsocker 6 tsk cidervinäger eller vitvinsvinäger (vi brukar ta äppelcidervinäger) 4 liter vatten 2 tvättade ekologiska citroner, saften och rivet skal Gör så här: Blanda alla ingredienser i en rostfri skål. Låt blandningen stå i två dygn, rör om då och då. Sila sedan noggrant, gärna tre gånger. Häll upp på en damejanne, använd jäsrör. Låt jäsa ca 3 veckor. Färdig att avnjutas en skön…

Rabarberchampagne:Ingredienser 1 kg röda rabarberstjälkar, skurna i småbitar 7 dl strösocker 4 tsk vaniljsocker 6 tsk cidervinäger eller vitvinsvinäger (vi brukar ta äppelcidervinäger) 4 liter vatten 2 tvättade ekologiska citroner, saften och rivet skal Gör så här: Blanda alla ingredienser i en rostfri skål. Låt blandningen stå i två dygn, rör om då och då. Sila sedan noggrant, gärna tre gånger. Häll upp på en damejanne, använd jäsrör. Låt jäsa ca 3 veckor. Färdig att avnjutas en skön…

Recept på Kallrörd rabarbersaft. Enkel att göra och god att dricka! Detta och många andra recept, tips och råd hittar du på våra sidor med Fakta & Råd om odling och trädgård. Välkommen!

Recept på Kallrörd rabarbersaft. Enkel att göra och god att dricka! Detta och många andra recept, tips och råd hittar du på våra sidor med Fakta & Råd om odling och trädgård. Välkommen!