More ideas from Britt
sugrörsflotte

sugrörsflotte

korkbåt

korkbåt

Skagenfisk

Skagenfisk

Auberginegratäng med mozzarella, ruccola och tomatsås | Jävligt gott - vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott.

Auberginegratäng med mozzarella, ruccola och tomatsås | Jävligt gott - vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott.

Lättbakade kolabakelser

Lättbakade kolabakelser

Mozzarella- och spenatlasagne

Mozzarella- och spenatlasagne

Balsamicomarinerad fläskfilé till buffé. Garneringen! Foto: Jenny Grimsgård

Balsamicomarinerad fläskfilé till buffé. Garneringen! Foto: Jenny Grimsgård

Krämig blomkåls- och broccoligratäng. Utmärkt tillbehör till skinka eller kassler. Med en fräsch sallad till har du ett ypperligt middagsmål som gillas av alla.

Krämig blomkåls- och broccoligratäng. Utmärkt tillbehör till skinka eller kassler. Med en fräsch sallad till har du ett ypperligt middagsmål som gillas av alla.

Ok, jag är kär – igen! Haha... I den här kycklinggrytan med stekta kycklingfiléer, trattkantareller, stekt mandelpotatis och knaprigt bacon. Smaksatt med dijonsenap! Ja, den tog slut rätt...

Ok, jag är kär – igen! Haha... I den här kycklinggrytan med stekta kycklingfiléer, trattkantareller, stekt mandelpotatis och knaprigt bacon. Smaksatt med dijonsenap! Ja, den tog slut rätt...

mest virkat: Virka "Estellekoftan" (Gratis virkmönster)

mest virkat: Virka "Estellekoftan" (Gratis virkmönster)

Frasiga ostplättar med räkor, créme fraiche och löjrom

Frasiga ostplättar med räkor, créme fraiche och löjrom

En härlig äppelkaka på mördegsbotten med krämig vaniljfyllning och krispig kokostopping. Äpplena kan bytas ut mot päron.

En härlig äppelkaka på mördegsbotten med krämig vaniljfyllning och krispig kokostopping. Äpplena kan bytas ut mot päron.

kesobröd 500 g Keso 4 ägg 2 tsk bakpulver 1 msk fiberhusk ¾ tsk salt 1 dl linfrön 1 dl sesamfrön 1 dl solroskärnor 1 dl pumpakärnor

kesobröd 500 g Keso 4 ägg 2 tsk bakpulver 1 msk fiberhusk ¾ tsk salt 1 dl linfrön 1 dl sesamfrön 1 dl solroskärnor 1 dl pumpakärnor