Britteli Ason
More ideas from Britteli
Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Saft av svartvinbärsblad är min absoluta favoritsaft. Den är mild och god och påminner nästan lite om flädersaft. Det bästa av allt är att man kan göra den

Saft av svartvinbärsblad är min absoluta favoritsaft. Den är mild och god och påminner nästan lite om flädersaft. Det bästa av allt är att man kan göra den

Svartvinbärslikör

Svartvinbärslikör

Jag får ofta frågan hur man gör limoncello. Det traditionella sättet att göra limoncello är att använda citronskal, socker, vatten och 90 % alkohol, som man i Italien köper på stor dunk. Svensk som jag är gör jag min på vanlig vodka och jag använder även citronjuicen. Om man vill göra detta till påskfestligheterna så […]

Limoncello is an Italian digestif that is most famous in the area around the Amalfi Coast but also served in Sicily and Sardinia. Limoncello is made of lemon peel, alcohol, sugar and water. Our lemon.

Bredbart smörgås-smör

Bredbart smörgås-smör

Den förra koftan jag gjorde blev för liten och garnet var hemskt. Hårade värre än mina två katter tillsammans. Så nu har jag prövat virka en till och mycket större. Jag köpte ett billigt blandgarn. Jag tänkte om det inte blir något så ”hort hä va”! Garn: blandgarn, ull/akryl/viskos. 14fm – 16v. 525g Virknål: 4mm … Fortsätt läsa Virka en kofta →

Den förra koftan jag gjorde blev för liten och garnet var hemskt. Hårade värre än mina två katter tillsammans. Så nu har jag prövat virka en till och mycket större. Jag köpte ett billigt blandgarn. Jag tänkte om det inte blir något så ”hort hä va”! Garn: blandgarn, ull/akryl/viskos. 14fm – 16v. 525g Virknål: 4mm … Fortsätt läsa Virka en kofta →

Kimchi är surkålens eleganta kusin. Den största skillnaden mellan surkål och kimchi är saltningen. När man tillverkar surkål saltas och kryddas kålen i samma moment för att sedan bankas på. ...

Kimchi är surkålens eleganta kusin. Den största skillnaden mellan surkål och kimchi är saltningen. När man tillverkar surkål saltas och kryddas kålen i samma moment för att sedan bankas på. ...

Basilika- och parmesanaioli | Recept - Zeta

Basilika- och parmesanaioli | Recept - Zeta

Recept: Kimchi – Syrade grönsaker på burk

Recept: Kimchi – Syrade grönsaker på burk

Syrade grönsaker kostekonom.se

Syrade grönsaker kostekonom.se

Potatismuffins består av riven potatis blandat med bl.a grädde, vitlök och ost och gräddas i en smord muffinsplåt. Resultatet blir en "muffi...

Potatismuffins består av riven potatis blandat med bl.a grädde, vitlök och ost och gräddas i en smord muffinsplåt. Resultatet blir en "muffi...