After Eight-lådor med chokladmousse
Imponera på gästerna med chokladlådor som du bygger ihop med After Eight-plattor och smält choklad. Till det vispar du chokladmousse som sedan spritsas ned i lådorna. Låt kyla i några timmar innan servering. Dekorera med myntablad, ät och njut!
After eight efterrätt
Måste tipsa dig om världens enklaste och härligaste efterrätt. Perfekt för lördagsmiddagen kanske? Vackert, elegant och väldigt gott. AFTER EIGHT BOXAR 4 PORT 16 st after eight bitar Jordgubbar Florsocker Hemgjord vaniljglass: 3 dl vispgrädde 2 ägg 0,5 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker Gör såhär: 1) Börja med att göra glassen. Vispa grädden medelhård. 2) […]
Marängsviss med jordgubbar
Känner du någon som kan motstå en riktigt god Marängsviss med jordgubbar? Det gör då inte jag! Detta är lyx i sin enklaste form. Ett lager med vaniljglass, maräng, jordgubbar, vispgrädde, maräng och så lite mer jordgubbar. Allt detta goda i ett glas! När min make kom hem med nästan 20 kilo jordgubbar här om dagen […]
PÅSKENS CITRONMARÄNGPAJ
Påskens efterrätt fick bli en vackert gul citronpaj med marängtäcke, som jag hittade receptet till när jag googlade efter lite påskpyssel för barnen. Lagom söt och syrlig blev den fast fyllningen k…
Kondenserad mjölk, mandel och röda bär - Jennys Matblogg
Utöver dessa tre ingredienser så får vi blanda i var helst som passar oss, och kanske inte så förvånande så blandade jag i choklad till receptet - som
Pannacotta med Salted Caramel & Daim
Vaniljpannacotta med Salted Caramel och diam. Vill du koka din egen Salted Caramel tryck på länken du kommer till recept. http://nouw.com/zofias_kok/salted-caramel--sas-34909082 Eller kan du köpa färdigt. Portion 4 Du behöver: 3 dl vispgrädde 2 dl mjölk 3 gelatinblad 1/2 dl socker 1 vaniljstång eller 2 tsk vaniljsocker Garnering 1 st dubbel diam (56g) Ca 1 dl Salted Caramel eller någon annan kolasås Gör så här : 1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 minuter. 2. Koka upp grädde, mjölk…
Här hittar du alla mamas bloggare!
Här har vi samlat alla som som bloggar på mama, exempelvis Emma Mattson, Aysha Jones, Julia Wiberg, Malin Karim och Paula ”Fenjima” Manrique.
Catarina Königs matblogg
Nu kan du enkelt som sjutton bjuda på en efterrätt i världsklass som bara innehåller tre ingredienser. (Fyra, om du vill ha chokladsmak.) Löjligt gott & löjligt enkelt. Ni MÅSTE prova!...
Citron och limefromage med krossad lakrits och hallon
Len och Syrlig fromage med smak av citron och lime är en perfekt avslut på kvällens middag.
Här hittar du amelias bloggare
Här hittar du alla amelias fantastiska bloggare!
JULDESSERT
Julmat för mig består mest av traditioner och därför kommer det inte heller många nya recept på julen. Desserter är dock något som varierar från år till år. Igår blev det en enkel vitchokladpannaco…
Recept ICA.se
Recept på Japp - en lättlagad mousse perfekt till efterrätt. Du gör den av mörk choklad, chokladbitar av Japp eller Mars, ägg, socker, salt och grädde. Servera den krämiga desserten i glas och garnera med hackad choklad.
Pannacotta med Salted Caramel & Daim
Vaniljpannacotta med Salted Caramel och diam. Vill du koka din egen Salted Caramel tryck på länken du kommer till recept. http://nouw.com/zofias_kok/salted-caramel--sas-34909082 Eller kan du köpa färdigt. Portion 4 Du behöver: 3 dl vispgrädde 2 dl mjölk 3 gelatinblad 1/2 dl socker 1 vaniljstång eller 2 tsk vaniljsocker Garnering 1 st dubbel diam (56g) Ca 1 dl Salted Caramel eller någon annan kolasås Gör så här : 1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 minuter. 2. Koka upp grädde, mjölk…
Här hittar du amelias bloggare
Här hittar du alla amelias fantastiska bloggare!
Paj med päron och nougat • Heavenly Cupcake
En god paj med ett krispigt skal, päron ch en krämig nougatfyllning.
Noblesseglass - Lindas Bakskola & Matskola
Hemgjord glass med knapriga, läckra Noblessechoklad i glassen. Noblessechoklad innehåller små bitar knaprig krokant vilket är ljuvligt gott att tillsätta i