When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Pajer

4 Pins
 1y
Collection by
Friterad äppelpaj
Camilla Hamid
Camilla Hamid
En rund paj med pajskal gjort av digestivekex fylld med ljusgul, krämig limefyllning gjord på sötad kondenserad mjölk. Pajen är dekorerad med vispad grädde och limezest. Key Lime Pie, Sweets, Yummy, Desserts, Receipts, Monica, Joseph, Youtube
Key Lime Pie
Key lime pie är en fantastiskt fräsch dessert som består av ett sprött pajskal gjort på digestivekex, krämig limefyllning och fluffig grädde.
Camilla Hamid
Camilla Hamid
En ljuvligt god knäckig rödvinbärspaj med sötsyrlig fyllning av röda vinbär och en knäckig smultopping med havregryn. Swedish Recipes, Kitchen Stories, Cheescake, Pie Dessert, Camilla, Snacks, Breakfast
Knäckig rödvinbärspaj
Om du tycker om att balansera dina bakverk mellan sött och syrligt så är knäckig rödvinbärspajen något för dig. En rik och fyllig fyllning med syrliga röda vinbär får möta en söt och knäckig smultopping. Smakar underbart som den är men blir ÄNNU godare tillsammans med vaniljglass.
Camilla Hamid
Camilla Hamid