Pinterest
search
GODMORGON! Favoritmorgonen på veckan. Sova länge, ligga och dra sig och äta långfrukost. Ok, det där med sova länge var en smärre överdrift då jag är sådär på det där med sova länge. Jag somnade i alla fall om en stund. Jag gick upp och bakade när jag vaknade. Kände att jag inte fick nog igår. ;) Gj

GODMORGON! Favoritmorgonen på veckan. Sova länge, ligga och dra sig och äta långfrukost. Ok, det där med sova länge var en smärre överdrift då jag är sådär på det där med sova länge. Jag somnade i alla fall om en stund. Jag gick upp och bakade när jag vaknade. Kände att jag inte fick nog igår. ;) Gj

Supergod kycklinggratäng med mozarella och pinjenötter. Jag brynte filéerna och tog en extra tesked sambal oelek. Mums!

Supergod kycklinggratäng med mozarella och pinjenötter. Jag brynte filéerna och tog en extra tesked sambal oelek. Mums!

Laga ”pulled” högrev i italienskt stil! Det här blir en otroligt mustig och god gryta med allt i ett – dessutom räcker den till många.

Laga ”pulled” högrev i italienskt stil! Det här blir en otroligt mustig och god gryta med allt i ett – dessutom räcker den till många.

morotsrulltårta-2

Morotsrulltårta

morotsrulltårta-2

IMG_9331

IMG_9331

Igår tog min dotter studenten och till den lagade jag marinerad fläskfilé. Vädret var på vår sida och allt flöt på som planerat. Som vanli...

Igår tog min dotter studenten och till den lagade jag marinerad fläskfilé. Vädret var på vår sida och allt flöt på som planerat. Som vanli...

Dumlekakor med smördeg och Noblesse.

Dumlekakor – enkelt recept

Dumlekakor med smördeg och Noblesse.

Sweet chilisås, soja, honung, vitlök, dijonsenap, ingefära och lime ger en sötsur sås med perfekt smak till kycklinglår. Rätten är enkel att göra i ugn. Servera kycklingen med ris.

Parmesan Baked Swiss Chard Stems If you’ve ever booked Swiss chard and wondered what could be done with those fabulous looking stems, look no further.

Min mamma gjorde denna ljuvliga rätt för många herrans år sedan och från första tuggan blev den en storfavorit. Receptet har ändrats en del genom åren,

Min mamma gjorde denna ljuvliga rätt för många herrans år sedan och från första tuggan blev den en storfavorit. Receptet har ändrats en del genom åren,

Portergryta med hasselbackspotatis | Therése mat & bak

Portergryta med hasselbackspotatis | Therése mat & bak

När sommaren är här blir det en del fester och då tycker i alla fall jag att det passar utmärkt med en kall buffé som görs klart dagen innan. En härlig hemmagjord potatissallad, en kallskivad kycklingfile, sallad och bröd. Perfekt sommarmat och så gott.Jag gjorde 2 sorters kyckling sist men ger er receptet på en jag tycker blev godast. Marinad 1:1 kg kycklingfilé 1 dl olja 2 msk balsamvinäger 2 msk soja 2 rivna vitlöksklyftor 1 msk paprika puré alternativt tomatpuré 2 tsk socker Blanda ihop…

Dubbelmarinerad kall kycklingfilé - perfekt till buffé

När sommaren är här blir det en del fester och då tycker i alla fall jag att det passar utmärkt med en kall buffé som görs klart dagen innan. En härlig hemmagjord potatissallad, en kallskivad kycklingfile, sallad och bröd. Perfekt sommarmat och så gott.Jag gjorde 2 sorters kyckling sist men ger er receptet på en jag tycker blev godast. Marinad 1:1 kg kycklingfilé 1 dl olja 2 msk balsamvinäger 2 msk soja 2 rivna vitlöksklyftor 1 msk paprika puré alternativt tomatpuré 2 tsk socker Blanda ihop…

Möööööra kycklingfiléer i gudagod sås

Möööööra kycklingfiléer i gudagod sås

Recept: Lyxig kalops med mormorskokta morötter

Recept: Lyxig kalops med mormorskokta morötter

Pinterest
Search