Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Italienskt lantbröd (Jag gör 3 bröd av detta recept)

Italienskt lantbröd (Jag gör 3 bröd av detta recept)

Enkelt morotsbröd - Mitt kök

Enkelt morotsbröd

Enkelt morotsbröd - Mitt kök

Snabb morgonlimpa – Lindas Bakskola

Snabb morgonlimpa – Lindas Bakskola

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

Morotslimpa med havre. Limporna får en härlig smak från de nyttiga morötterna.

Morotslimpa med havre. Limporna får en härlig smak från de nyttiga morötterna.

Snabba frukosttekakor – Lindas Bakskola

Snabba frukosttekakor – Lindas Bakskola

Till jul brukar jag alltid baka barnens farmor Gittans goda sladdkakor. Otroligt enkla att göra och underbart goda . Jag dubblerar allti...

Till jul brukar jag alltid baka barnens farmor Gittans goda sladdkakor. Otroligt enkla att göra och underbart goda . Jag dubblerar allti...

Bröd som påminner om ciabatta - fantastiskt gott och enkelt att baka. Ingen knådning!

Bröd som påminner om ciabatta - fantastiskt gott och enkelt att baka. Ingen knådning!

Nyttig filmjölkslimpa bakad med havregryn – Lindas Bakskola

Nyttig filmjölkslimpa bakad med havregryn – Lindas Bakskola

Segmjuka polarkakor är supergoda till frukost, kvällsfika och på utflykten.

Segmjuka polarkakor är supergoda till frukost, kvällsfika och på utflykten.

Norrländskt mjukt tunnbröd bakat med hjorthonssalt. North Swedish flatbread, mjukt tunnbröd, baked with milk, butter, rye, wheat, syrup and powdered ammonium carbonate on a hot baking tray in oven.

Norrländskt mjukt tunnbröd bakat med hjorthonssalt. North Swedish flatbread, mjukt tunnbröd, baked with milk, butter, rye, wheat, syrup and powdered ammonium carbonate on a hot baking tray in oven.

OKTOBERLEVAIN, två stora bröd På kvällen 50 g (1/2 dl) rågsurdegsgrund 200 g (2 dl) ljummet vatten 150 g (2 1/2 dl) vetemjöl special 50 g (k...

OKTOBERLEVAIN, två stora bröd På kvällen 50 g (1/2 dl) rågsurdegsgrund 200 g (2 dl) ljummet vatten 150 g (2 1/2 dl) vetemjöl special 50 g (k...

Havrebröd | Bakverk och Fikastunder 50 g havregryn (ca 1,5 dl) 2 dl kokhett vatten 1 burk (150g) vetesurdeg 25 g jäst 4 dl kallt vatten 12,5 dl vetemjöl special 1 msk salt 1 msk honung 1 msk oliv- eller rapsolja

Havrebröd | Bakverk och Fikastunder 50 g havregryn (ca 1,5 dl) 2 dl kokhett vatten 1 burk (150g) vetesurdeg 25 g jäst 4 dl kallt vatten 12,5 dl vetemjöl special 1 msk salt 1 msk honung 1 msk oliv- eller rapsolja

Pinterest
Search