Carina Ehn
More ideas from Carina
Kaffe Karlsson

Kaffe Karlsson

Saffransbiscotti är enkelt och gott att baka! Biscotti är en söt och knaprig, italiensk mandelskorpa – här med saffran och gärna pistagenötter istället för mandel. Bjud de små kakorna till kaffe eller glögg. Biscotti med saffran är också fina och goda att ge bort som en hembakad present.

Saffransbiscotti är enkelt och gott att baka! Biscotti är en söt och knaprig, italiensk mandelskorpa – här med saffran och gärna pistagenötter istället för mandel. Bjud de små kakorna till kaffe eller glögg. Biscotti med saffran är också fina och goda att ge bort som en hembakad present.

Dessa äppelpaj stripsen är såååå frasiga och goda och du får till dem på nolltid. Ett trevligt och annorlunda alternativ att bjuda äppelpaj på. Speciellt med koladippa.. Mmmm.. En skopa vaniljglass…

Dessa äppelpaj stripsen är såååå frasiga och goda och du får till dem på nolltid. Ett trevligt och annorlunda alternativ att bjuda äppelpaj på. Speciellt med koladippa.. Mmmm.. En skopa vaniljglass…

Extra saftiga & goda saffransbullar med smörkrämsfyllning!

Extra saftiga & goda saffransbullar med smörkrämsfyllning!

Hej hej! Oj vad denna dag försvann i ett nafs. Men nu har jag landat framför datorn en liten stund medan barnen äter falukorvs-middag. Jag och min man lyxar till med hämtmat från EFESOS till…

Hej hej! Oj vad denna dag försvann i ett nafs. Men nu har jag landat framför datorn en liten stund medan barnen äter falukorvs-middag. Jag och min man lyxar till med hämtmat från EFESOS till…

Crashed potatoes är nog bland det lättaste och mest tacksamma tillbehör man kan göra. Gjorde dem första gången i november förra året och det är omöjligt att misslyckas med dem. Du behöver (4 pers) 1½ kg delikatesspotatis smält smör flingsalt,… Continue Reading →

Crashed potatoes är nog bland det lättaste och mest tacksamma tillbehör man kan göra. Gjorde dem första gången i november förra året och det är omöjligt att misslyckas med dem. Du behöver (4 pers) 1½ kg delikatesspotatis smält smör flingsalt,… Continue Reading →