Surrender to your chocolate cravings by putting an extra special spin on a tried and true classic - the salted dark chocolate pots de crème.

Salted Dark Chocolate Pots de Crème

While there are several desserts that set my heart aflutter, there is nothing quite like indulging in high-quality, dark chocolate topped with a hearty sprinkling of flaky morsels of salt. If you haven’t tried this famous combo, here’s your chance.

Saffransknutar med vit choklad

This is a Swedish tradition and it's called "lussekatt". It's a diffrent way to make them but yummy anyway

En drömgod, krämig, helt fantastisk pepparkaksglass som blir julens höjdpunkt! Tar ca 5 min att göra (exklusive frysning).

Pepparkaksglass :P Tar ca 5 min att göra (exklusive frysning).

Servera pepparkaka och ädelost på nytt, roligt och lyxigt sätt! Pepparkaksgrissini får du enkelt genom att rulla och grädda stänger av vanlig pepparkaksdeg. Dippa sedan i en krämig dipp på ädelost och créme fraiche. Njut!

Servera pepparkaka och ädelost på nytt, roligt och lyxigt sätt! Pepparkaksgrissini får du enkelt genom att rulla och grädda stänger av vanlig pepparkaksdeg. Dippa sedan i en krämig dipp på ädelost och créme fraiche. Njut!

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Pinterest
Search