Balsamic Roasted New Potatoes with Asparagus

Balsamic Roasted New Potatoes with Asparagus

Havets läckerheter fyller de här fräscha bakelserna.

Havets läckerheter fyller de här fräscha bakelserna.

Fantastiskt god rätt :) snabbt enkelt och nyttigt. Kommer laga denna många gånger under min nyttiga månad

Fantastiskt god rätt :) snabbt enkelt och nyttigt. Kommer laga denna många gånger under min nyttiga månad

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Segmjuka kakor som nästan smälter i munnen.

Segmjuka kakor som nästan smälter i munnen.

Mmm, visst är det gott med kyckling! Bjud på en härligt god senapskyckling med bacon och gräslök. Såsen är så god att den kan ätas med sked! 4 port 4 kycklingfiléer, ca 550 g 2 msk...

Mmm, visst är det gott med kyckling! Bjud på en härligt god senapskyckling med bacon och gräslök. Såsen är så god att den kan ätas med sked! 4 port 4 kycklingfiléer, ca 550 g 2 msk...

6 lyxiga tilltugg till 12-slaget

6 lyxiga tilltugg till 12-slaget

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Pinterest
Sök