Syrliga, saftiga citronrutor som får det att vattnas i munnen.

Syrliga, saftiga citronrutor som får det att vattnas i munnen.

Frusen Rabarber Cheesecake | Bakverk och Fikastunder

Frusen Rabarber Cheesecake | Bakverk och Fikastunder

Oj, oj, oj, den här kakan är god! Ett måste för alla oss som älskar mandelmassa och kardemumma.

Mazarinkaka med kardemumma

Oj, oj, oj, den här kakan är god! Ett måste för alla oss som älskar mandelmassa och kardemumma.

Kärleksmumssockerkaka – Lindas Bakskola

Kärleksmumssockerkaka – Lindas Bakskola

Ingen kan tror att dessa kokosbollar inte innehåller socker – de är precis lika smarriga som "vanliga" havrebollar!

Ingen kan tror att dessa kokosbollar inte innehåller socker – de är precis lika smarriga som "vanliga" havrebollar!

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig!  Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig! Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på

Smakrika olivkex kan bli ostbrickans favorit.

Smakrika olivkex kan bli ostbrickans favorit.

Dessa ljuvliga små kolagodis är oemotståndligt goda. En blandning mellan godis och spröda kakor. Det är en mördeg som täcks med en knäckig kolasmet full med nötter.

Dessa ljuvliga små kolagodis är oemotståndligt goda. En blandning mellan godis och spröda kakor. Det är en mördeg som täcks med en knäckig kolasmet full med nötter.

ÅH så goda lussekatter! Dessutom enkla att forma, ett super fiffigt knep som underlättar väldigt mycket. Fyllda med mandelmassa blir dessa himmelskt goda.

ÅH så goda lussekatter! Dessutom enkla att forma, ett super fiffigt knep som underlättar väldigt mycket. Fyllda med mandelmassa blir dessa himmelskt goda.

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Jag har säkert tio olika varianter av denna tårta i min kokbokssamling, den går bland annat under namnen Pinocchiotårta, Glömmingetårta eller Rut-Aina. Just detta är en utveckling av ett recept jag fick av en väns mamma för många år sedan. Vankades det kalas hos henne stod marängtår

Jag har säkert tio olika varianter av denna tårta i min kokbokssamling, den går bland annat under namnen Pinocchiotårta, Glömmingetårta eller Rut-Aina. Just detta är en utveckling av ett recept jag fick av en väns mamma för många år sedan. Vankades det kalas hos henne stod marängtår

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Det är nu 2,5 år sedan jag först lade upp Fröknäcke receptet och jag tror många av er har provat det vid detta laget, men det är värt att lyftas fram! Jag gör det numera lite annorlunda! Perfekt i en glutenfri kosthållning och passar LCHF, Paleo etc. OBS! Du kan använda vilka fröer du vill […]

Det är nu 2,5 år sedan jag först lade upp Fröknäcke receptet och jag tror många av er har provat det vid detta laget, men det är värt att lyftas fram! Jag gör det numera lite annorlunda! Perfekt i en glutenfri kosthållning och passar LCHF, Paleo etc. OBS! Du kan använda vilka fröer du vill […]

Ojoj, det var många som skrek efter receptet när jag lade ut bilden på instagram i går! Kul! Detta var såååå gott och kommer bli en standard här hemma! Förstår inte varför jag inte gjort paj i långpanna förut!? Är ju perfekt till stora familjen eller vid bjudningar, bufféer etc. Man kan ju ha vad […]

Ojoj, det var många som skrek efter receptet när jag lade ut bilden på instagram i går! Kul! Detta var såååå gott och kommer bli en standard här hemma! Förstår inte varför jag inte gjort paj i långpanna förut!? Är ju perfekt till stora familjen eller vid bjudningar, bufféer etc. Man kan ju ha vad […]

Flarn tycker jag är så gott! Jag gillar de speciellt när de är lite sega i mitten och knapriga längs med kanterna. Det är så gott! Dessa med kokos blir precis så och tillsammans med smörkrämen blir de farligt goda!! Svårt att hålla sig till en bara ;) Dessa är också så tacksamma att baka, de går

Flarn tycker jag är så gott! Jag gillar de speciellt när de är lite sega i mitten och knapriga längs med kanterna. Det är så gott! Dessa med kokos blir precis så och tillsammans med smörkrämen blir de farligt goda!! Svårt att hålla sig till en bara ;) Dessa är också så tacksamma att baka, de går

Pinterest
Search