Här kommer recept på en tårtfyllning som kallas för "glasskräm". Detta recept består huvudsakligen utav två bas-ingredienser, nämligen vispad grädde och marsánkräm. Fyllningen blir krämig och smakar…

Här kommer recept på en tårtfyllning som kallas för "glasskräm". Detta recept består huvudsakligen utav två bas-ingredienser, nämligen vispad grädde och marsánkräm. Fyllningen blir krämig och smakar…

Alicias kokbok

Alicias kokbok

Alltså den här desserten!! Helt galet god! Alla som har smakat på den, har sagt att den är grym =) Såå enkelt att göra och tar inte mer än 15 minuter om man skippar mandelflarn och kör...

Mascarponedröm med amarettomarinerade jordgubbar och rostade mandelspån!

Alltså den här desserten!! Helt galet god! Alla som har smakat på den, har sagt att den är grym =) Såå enkelt att göra och tar inte mer än 15 minuter om man skippar mandelflarn och kör...

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Vill du bjuda på en extra festlig dessert? Satsa på en glassbomb! Den ser pampig ut, smakar gott och är superenkel att göra. Servera den med massor av snövita minimarshmallows och röda bär!

Bjud på pampig (och lättfixad) glassbomb

Vill du bjuda på en extra festlig dessert? Satsa på en glassbomb! Den ser pampig ut, smakar gott och är superenkel att göra. Servera den med massor av snövita minimarshmallows och röda bär!

Mejerifri bountyglass - by Jillsmat.se

Mejerifri bountyglass - by Jillsmat.

Bjud på en liten daimpannacotta till dessert och imponera stort på dina gäster. Med några få men goda ingredienser kokar du enkelt ihop denna efterrätt som ingen kan motstå. Servera pannacottan med vispad grädde och bär.

Bjud på en liten daimpannacotta till dessert och imponera stort på dina gäster. Med några få men goda ingredienser kokar du enkelt ihop denna efterrätt som ingen kan motstå. Servera pannacottan med vispad grädde och bär.

Syrlig citronmousse med salta lakritsflarn som du enkelt gör av Kick lakritsgodis. Toppa moussen med rivet citronskal strax före servering.

Citronmousse med lakritsflarn

Syrlig citronmousse med salta lakritsflarn som du enkelt gör av Kick lakritsgodis. Toppa moussen med rivet citronskal strax före servering.

Hallonglasspaj

Hallonglasspaj

Stekta bananer med gräddglass - Jennys Matblogg

Stekta bananer med gräddglass - Jennys Matblogg

vit chokladmousse med passionsfrukt och citron

vit chokladmousse med passionsfrukt och citron

print

mascarpone, salty chocolate sauce and raspberries

Pinterest
Search