OKTOBERLEVAIN, två stora bröd På kvällen 50 g (1/2 dl) rågsurdegsgrund 200 g (2 dl) ljummet vatten 150 g (2 1/2 dl) vetemjöl special 50 g (k...

OKTOBERLEVAIN, två stora bröd På kvällen 50 g (1/2 dl) rågsurdegsgrund 200 g (2 dl) ljummet vatten 150 g (2 1/2 dl) vetemjöl special 50 g (k...

rostbröd1

rostbröd1

Ett gott grovt bröd som blir saftigt av skållningen. Den innehåller massa frön som gör susen för magen. Favoritlimpan att servera till frukost, mättande och stärkande.

Ett gott grovt bröd som blir saftigt av skållningen. Den innehåller massa frön som gör susen för magen. Favoritlimpan att servera till frukost, mättande och stärkande.

Långjäst rågbröd med smak av honung och anis

Långjäst rågbröd med smak av honung och anis

Långjäst rågbröd med smak av honung och anis

Långjäst rågbröd med smak av honung och anis

Kavring i långpanna

Kavring i långpanna

Pain de Martin: Stektermometerspecial

Pain de Martin: Stektermometerspecial

Så bakar man bröd - tips | Allas.se

Så bakar du det perfekta brödet – 5 enkla steg

Så bakar man bröd - tips | Allas.se

Hur länge ska degen knådas? | Allas.se

Hur länge ska degen knådas?

Hur länge ska degen knådas? | Allas.se

Första hjälpen ~ Husmorstips | Leila Lindholm (leila.se)

Första hjälpen ~ Husmorstips | Leila Lindholm (leila.se)

Pinterest
Search