Susanne Lundberg

Susanne Lundberg

6 followers
·
41 followers
Susanne Lundberg
More ideas from Susanne
Frozen Peanut Butter and Banana Dog Treat Recipe

Frozen Peanut Butter and Banana Dog Treat Recipe

You need only 10 minutes to make this sweet Japanese treat

You need only 10 minutes to make this sweet Japanese treat

Marängrulle med hallon och vit chokladgrädde

Marängrulle med hallon och vit chokladgrädde

Coconut Mochi | wildwildwhisk.com

Coconut Mochi are chewy little treats made with sweet rice flour and coconut milk. They are similar to the Hawaiian butter mochi but lighter in flavor.

Mini Rhubarb Crepe Cake

Mini Rhubarb Crepe Cake

This Pineapple sorbet only takes 3 ingredients to make! Delicious and refreshing!

This 3 ingredient pineapple sorbet is so easy to make! If you have a food processor or blender, you can make this delicious recipe.

Vegan Sesame Tofu Dumplings - Rabbit and Wolves

Vegan Sesame Tofu Dumplings - Rabbit and Wolves

Her viser jeg deg hvordan du kan lage en klassisk ostekake i stor langpanne. Du bør ha en stor form som er i hvert fall 30 x 40 cm i størrelse og som måler minst 5 cm i høyden. Oppskriften gir 35 store ostekakestykker, så dette er en ideell kake å lage dersom du skal ha selskap. Pynt med noen friske bringebær, jordbær og blåbær, og du har en super kake til for eksempel 17. mai! Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.

Her viser jeg deg hvordan du kan lage en klassisk ostekake i stor langpanne. Du bør ha en stor form som er i hvert fall 30 x 40 cm i størrelse og som måler minst 5 cm i høyden. Oppskriften gir 35 store ostekakestykker, så dette er en ideell kake å lage dersom du skal ha selskap. Pynt med noen friske bringebær, jordbær og blåbær, og du har en super kake til for eksempel 17. mai! Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.

Världens godaste vaniljsås, tre ingridienser (grädde, vaniljpulver, kondenserad mjölk)

Världens godaste vaniljsås, tre ingridienser (grädde, vaniljpulver, kondenserad mjölk)

Kanelbullesockerkaka5

Kanelbullesockerkaka5

En mjuk mandelbotten med en mousse av rabarber och jordgubb

En mjuk mandelbotten med en mousse av rabarber och jordgubb

Här kommer recept på en tårtfyllning som kallas för "glasskräm". Detta recept består huvudsakligen utav två bas-ingredienser, nämligen vispad grädde och marsánkräm. Fyllningen blir krämig och smakar…

Här kommer recept på en tårtfyllning som kallas för "glasskräm". Detta recept består huvudsakligen utav två bas-ingredienser, nämligen vispad grädde och marsánkräm. Fyllningen blir krämig och smakar…