Här kommer ett recept på en grymt god dessert som inte innehåller socker eller gluten, dock sötningsmedel. Jag vill helst söta med helt naturliga sötningar som frukt eller honung men ibland krävs en ströersättare till socker och då använder alltid jag Icas Sötströ som är en kombination av Erythritol och Stevia. Icas sötströ är helt […]

Sockerfri Trifle med lemon curd och vaniljcreme 6 k i l o .

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat  ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Saffranskaddkaka är en av de godaste sakerna man kan göra med saffran, om ni frågar mig. Den här kladdiga varianten gör jag med vit choklad och den blir alldeles himmelskt god!Vill man servera någonting till kan jag meddela att det är sjukt gott med hallonsås. Hallon och saffran är för övrig

Saffranskaddkaka är en av de godaste sakerna man kan göra med saffran, om ni frågar mig. Den här kladdiga varianten gör jag med vit choklad och den blir alldeles himmelskt god!Vill man servera någonting till kan jag meddela att det är sjukt gott med hallonsås. Hallon och saffran är för övrig

Ta fram muffinsformarna och fyll dem med hastbullar som inte behöver jäsa.

Ta fram muffinsformarna och fyll dem med hastbullar som inte behöver jäsa.

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Helgens godaste: så gör du fantastisk smörkolasås med havssalt

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Hej raringar! Hoppas ni har bästa semestern ! Det är ju klarblå himmel och sol även idag , måste vara bästa sommaren på evigheter! 🙂 Så det blir att packa strandväskan & lite gofika och cykla ner till sjön idag. Något gott som jag gjorde igår var denna jordgubbssirapen, gott till … Läs mer

Hej raringar! Hoppas ni har bästa semestern ! Det är ju klarblå himmel och sol även idag , måste vara bästa sommaren på evigheter! 🙂 Så det blir att packa strandväskan & lite gofika och cykla ner till sjön idag. Något gott som jag gjorde igår var denna jordgubbssirapen, gott till … Läs mer

IMG_7279

IMG_7279

Vit choklad, mascarpone, hjortronsylt och kaksmulor i en härlig blandning - enkel men väldigt god dessert till nyårsfirandet!

Vit choklad, mascarpone, hjortronsylt och kaksmulor i en härlig blandning - enkel men väldigt god dessert till nyårsfirandet!

Kakor, kakor, kakor!! Ikväll bjuder jag på ett gott knäckigt kakrecept! Lite likt toscakaka, men ändå inte! Dessa toscagömmor är grymt goda, lite sega och knäckiga, men ändå mjuka och lena, gott till

Toscagömmor (Kryddburken)

Kakor, kakor, kakor!! Ikväll bjuder jag på ett gott knäckigt kakrecept! Lite likt toscakaka, men ändå inte! Dessa toscagömmor är grymt goda, lite sega och knäckiga, men ändå mjuka och lena, gott till

Underbar kola med smak av choklad och lakrits.

Underbar kola med smak av choklad och lakrits.

Cheesecake med körsbär | Recept från Köket.se

Cheesecake med körsbär

Cheesecake med körsbär | Recept från Köket.se

Pinterest
Search