Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

49

Swedish Wedding, Rustic Wedding, August Wedding, Anniversary Parties, Wedding Anniversary, Dessert Table, Swedish Style, Winter Weddings, Wedding

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Nyår dukning dekoration

Nyår dukning dekoration

Denna lyxiga skaldjurscocktail med smakrik Västerbottensost och smarriga kumminkex är en perfekt entrérätt på nyårsafton. Förbered din smakliga äggstanning och kexen dagen före du bygger ihop din goda cocktail. En vacker och aptitretande rätt!

Denna lyxiga skaldjurscocktail med smakrik Västerbottensost och smarriga kumminkex är en perfekt entrérätt på nyårsafton. Förbered din smakliga äggstanning och kexen dagen före du bygger ihop din goda cocktail. En vacker och aptitretande rätt!

Pinterest
Search