Tonia Dobiecka

Tonia Dobiecka

7 followers
·
4 followers
Tonia Dobiecka
More ideas from Tonia
Magiskt brytbröd med olivolja och vitlök

Magiskt brytbröd med olivolja och vitlök

Poodle Grooming - How To Groom A Poodle

Poodle Grooming - How To Groom A Poodle

Floating Stones Sculpture by Woods Davy

Floating Stones Sculpture by Woods Davy

solskensbullar6

solskensbullar6

IMG_9169krubbelurerjordgubb1

IMG_9169krubbelurerjordgubb1

Nere i Grekland åt jag en underbar pastarätt med penne, lax, persilja och vodka.... ....och den ser inte mycket ut för världen, framförallt undrar man var laxen är, men skenet bedrar. Den var fantastisk, och smakade mycket rökt lax. Jag var tvungen att prova mig på något liknande i torsdags. Eftersom vi hade bråttom iväg…

Nere i Grekland åt jag en underbar pastarätt med penne, lax, persilja och vodka.... ....och den ser inte mycket ut för världen, framförallt undrar man var laxen är, men skenet bedrar. Den var fantastisk, och smakade mycket rökt lax. Jag var tvungen att prova mig på något liknande i torsdags. Eftersom vi hade bråttom iväg…

En kan-inte-sluta-äta gryta! Servera grytan som den är eller med blomkålsris för lchf- eller lowcarb, alternativt med ris eller kokt potatis.

En kan-inte-sluta-äta gryta! Servera grytan som den är eller med blomkålsris för lchf- eller lowcarb, alternativt med ris eller kokt potatis.

Klassisk hamburgerdressing | Recept ICA.se

Klassisk hamburgerdressing | Recept ICA.se

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...