Catarina Jonsson

Catarina Jonsson

Catarina Jonsson
Fler idéer från Catarina
Ännu en till smarrig fudge som vi gjorde häromdagen, vi vände ner en mörk mintchoklad. Det bästa med sådana här fudger är att du kan ta vilken choklad som helst, välj den du gillar bäst. Dock är jag lite anti blockchoklad när jag bakar – jag väljer  alltid ”god” kvalitets … Läs mer

Ännu en till smarrig fudge som vi gjorde häromdagen, vi vände ner en mörk mintchoklad. Det bästa med sådana här fudger är att du kan ta vilken choklad som helst, välj den du gillar bäst. Dock är jag lite anti blockchoklad när jag bakar – jag väljer alltid ”god” kvalitets … Läs mer

Ännu en till smarrig fudge som vi gjorde häromdagen, vi vände ner en mörk mintchoklad. Det bästa med sådana här fudger är att du kan ta vilken choklad som helst, välj den du gillar bäst. Dock är jag lite anti blockchoklad när jag bakar – jag väljer  alltid ”god” kvalitets … Läs mer

Ännu en till smarrig fudge som vi gjorde häromdagen, vi vände ner en mörk mintchoklad. Det bästa med sådana här fudger är att du kan ta vilken choklad som helst, välj den du gillar bäst. Dock är jag lite anti blockchoklad när jag bakar – jag väljer alltid ”god” kvalitets … Läs mer

Kladdkaka med nutellaglasyr | Bakverk och Fikastunder

Kladdkaka med nutellaglasyr | Bakverk och Fikastunder

Fudge brownies | Tidningen Hembakat

Fudge brownies | Tidningen Hembakat

Kladdkaka med chokladkräm

Kladdkaka med chokladkräm

Lite flingsalt på toppen är ljuvligt gott. || A little sea salt on top is deliciously good.

Lite flingsalt på toppen är ljuvligt gott. || A little sea salt on top is deliciously good.

Kladdkaka deluxe med Dumle och Oreos

Kladdkaka deluxe med Dumle och Oreos

Kit Kat Fudge

Kit Kat Fudge

Lyxiga lättgjorda fudge bars med knaprig Diam i smeten och på toppen – fantastiskt gott!

Lyxiga lättgjorda fudge bars med knaprig Diam i smeten och på toppen – fantastiskt gott!

Lyxiga lättgjorda fudge bars med knaprig Diam i smeten och på toppen – fantastiskt gott!

Lyxiga lättgjorda fudge bars med knaprig Diam i smeten och på toppen – fantastiskt gott!