Catarina Ytterström

Catarina Ytterström

Catarina Ytterström
More ideas from Catarina
Saffranstryffel med vit choklad och kokos - visst låter det gott?! Det är det också, kan jag meddela efter att ha smällt i mig säkert hälften av de små godbitarna ni ser på bilden. Scroll down for recipe in English!SAFFRANSTRYFFEL1 kuvert saffran 1/2 msk rom 1 dl vispgrädde 2

Saffranstryffel med vit choklad och kokos - visst låter det gott?! Det är det också, kan jag meddela efter att ha smällt i mig säkert hälften av de små godbitarna ni ser på bilden. Scroll down for recipe in English!SAFFRANSTRYFFEL1 kuvert saffran 1/2 msk rom 1 dl vispgrädde 2

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

En enkel kaka med det lilla extra! Kakan blir porös och fluffig, och täcket knäckigt och segt med en liten kick. Kardemummakaka med salt tosca 175*C, 15+45minuter Ingredienser 2 dl mandel 1 dl valnötter 1 dl hasselnötter 2 ägg 1,5 dl strösocker 2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver

En enkel kaka med det lilla extra! Kakan blir porös och fluffig, och täcket knäckigt och segt med en liten kick. Kardemummakaka med salt tosca 175*C, 15+45minuter Ingredienser 2 dl mandel 1 dl valnötter 1 dl hasselnötter 2 ägg 1,5 dl strösocker 2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver

Den här vaniljkakan är ruskigt god.Åt den som den var men blir nog även gott med en klick grädde och bär till. Har ni ätit vaniljhjärtan tid...

Den här vaniljkakan är ruskigt god.Åt den som den var men blir nog även gott med en klick grädde och bär till. Har ni ätit vaniljhjärtan tid...