Renovering av AWAB-pall

Renovering av AWAB-pall

AWAB pall Renovering Svenskt Tenn Manhattan http://www.loveandrespect.se/det-har-med-att-renovera-en-awab-pall/

AWAB pall Renovering Svenskt Tenn Manhattan http://www.loveandrespect.se/det-har-med-att-renovera-en-awab-pall/

Skapa en dukning med en lekfull touch med den underbara Mystiska Mumin vaxduk från Finlayson. Vaxduken är tillverkad i kraftig bomull med PVC-beläggning som gör den enkel att torka ren. Duken har ett fint mönster i mörka toner med olika Muminkaraktärer som njuter av kvällen vid det djupblåa havet. Duken uppskattas av både liten som stor och kan dessutom användas både inomhus och utomhus!

Magic Moomin oilcloth from Finlayson by Finlayson, Tove Jansson

Textilduk akrylatbehandlad - Trapp Blue

Textilduk akrylatbehandlad - Trapp Blue

Se det här fotot av @pappasparlor på Instagram • 1,457 gilla-markeringar

Will every post this week be about - Nope, I decided to run a on the Stig Lindberg tribute I did last year.

AWAB - PALL - RENOVERING    Min favorit pall i alla kategorier! Har sökt en till ett normalt pris ett bra tag men alla som råkar sitta inne på en tror att dem ska få hur mycket som helst för sin! Hittade i alla fall en till ett grymt pris på blocket för ett tag sen och nu är den färdig renoverad!    Ett jevla jobb att få bort skiten som suttit där typ i 50år, en tub AutoSol för att polera upp kromet senare så var det bara att montera ihop den igen! Limmade dit handgarvat renskinn…

AWAB - PALL - RENOVERING Min favorit pall i alla kategorier! Har sökt en till ett normalt pris ett bra tag men alla som råkar sitta inne på en tror att dem ska få hur mycket som helst för sin! Hittade i alla fall en till ett grymt pris på blocket för ett tag sen och nu är den färdig renoverad! Ett jevla jobb att få bort skiten som suttit där typ i 50år, en tub AutoSol för att polera upp kromet senare så var det bara att montera ihop den igen! Limmade dit handgarvat renskinn…

Mathilda vaxduk från det svenska varumärket Himla har ett modernt mönster som passar alla årets fester och högtider. Vaxduken är tillverkad i bomull och linne och är fri från PVC vilket gör att den är snäll mot miljön. Välj mellan olika färger och duka gärna tillsammans med andra textilier från Himla.

The Mathilda oilcloth is by the Swedish design brand Himla. The oilcloth is made of a cotton and linen mix and is PCV free.

Pinterest
Search