When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Fröken Selander

Här samlar jag arbetsblad som jag gjort till läseböckerna "Den magiska kulan", "Diamantjakten" och "Nyckeln till skatten". Det finns arbetsblad för de som…
More
·
25 Pins
 23w
Collection by
Läsförståelsefrågor på tre nivåer till På väg, A- respektive B-boken.
Denna vecka arbetar vi med Fröken Detektiv och frågorna på arbetsbladet tar upp några ord och meningar som kan vara svåra att förstå. Eleverna ska då använda fröken Detektiv och reda ut dem. De ska också berätta hur de gjorde för att ta reda på vad de betyder. På bloggen finns frågorna på tre nivåer, en till vardera bok.
Denna vecka arbetar vi med frågor på olika nivåer; på ytan, under ytan och på djupet. På bloggen finns arbetsbladen på tre nivåer, en till vardera bok.

Nyckeln till skatten

9 Pins
Det här dokumentet är för eleverna att rita och skriva om äpplets livscykel.

NO

2 Pins
Memory med vanligt förekommande ordbilder att träna på innan man börjar med läsläxan.
Memory med ordbilder från de första kapitlen i "Den magikska kulan". Perfekt att arbeta med för att befästa ordbilder innan man börjar läsa boken.

Den magiska kulan

5 Pins
Jag har satt ihop läsförståelsefrågorna som jag skrivit till Diamantjakten i tre häften. Ett till varje nivå och de passar till “På väg”-, A- och B-boken.

Diamantjakten

5 Pins
Usb Flash Drive, Usb Drive
I Love School, Montessori, Multiplication
Nyckeln till skatten kap 2