Pinterest • Världens idékatalog

Firkløverkake i langpanne

Som vanligt när det dyker upp nått smarrigt recept på baksidan jag är med i på fejjan måste jag testa det! Denna gång blev det en kladdkaka med karamelliserad mjölk. Vi har provsmakat en bit och så himla god den var! Den smakar verkligen kola....

Det här kakan blir en favorit. Jag lovar! Vi kallar den pajkaka. Genialiskt enkelt och vansinnigt gott. Först ett lager pajdeg. Sen en sötsyrlig fyllning. Se

heart 1

Denne kaken er jeg vokst opp med og det er en av mine favorittkaker! Den kan lages med forskjellige frukter og bær, tilsettes kanel eller kun stekes med ostefyllet. Tips: La kaken avkjøles i minst to timer før den serveres.

En älskad klassiker med en mjuk saftig, kaka i botten och en läcker glasyr på toppen.

Iskake med marengsbunn

Min favorittkake! Ingredienser: 4 eggehviter 2 dl sukker 2 dl kokosmasse 50 g kokesjokolade 4 eggeplommer 100 g sukker 1 ts vaniljesukker 1 dl fløte 100g kaldt smør 1 pk fløte 1 ss sukker 1 pk kokte svisker evt plommesyltetøy Framgangsmåte: Bunn: Finhakk sjokoladen. Pisk eggehviter og sukker stivt. Bland så kokosmassen og den hakkede sjokoladen … Continue reading Islandskake →

Sarah Bernhardt er en kake jeg vanligvis lager i små runde biter med ferdigkjøpt kransekakemasse, men denne gang har jeg malt mandler og laget en mandelmasse som kan stekes i en liten langpanne. Om du ikke har en langpanne kan du bare klemme den ut på en stekeplate. Massen er litt klissete, så bruk hendene og press den utover. Den skal være ca. ½ cm høy. Pass på at bunnen ikke steker for lenge, da blir den uspiselig hard (kan gjøres myk igjen om du putter den i fryseren eller putter den…