Søt gjærbakst

9 Pins3 Följare
Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken och saffranet blir det nästan svimfärdigt gott. Helt klart en riktig adventsfavorit! SAFFRANSBUL

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken och saffranet blir det nästan svimfärdigt gott. Helt klart en riktig adventsfavorit! SAFFRANSBUL

Fantastiskt goda bullar med smak av vanilj, kardemumma och mandel.

Fantastiskt goda bullar med smak av vanilj, kardemumma och mandel.

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken...

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken...

Mjuka vaniljsmakande kringlor med socker på toppen! Här är receptet som räcker till hela 60 stycken. Blir det något över efter fikat är det bara att frysa och ta fram efter hand.

Mjuka vaniljsmakande kringlor med socker på toppen! Här är receptet som räcker till hela 60 stycken. Blir det något över efter fikat är det bara att frysa och ta fram efter hand.

Wienerbrød med Vaniljekrem på 1-2-3

Wienerbrød med Vaniljekrem på 1-2-3

Disse fantastiske bollene blir lette og luftige som ingen andre!    Både ingrediensene og fremgangsmåten er litt annerledes enn ved vanlig gjærdeig, blant annet ved at deigen lages med melis i stedet for sukker, og ved at væsken skal gis et oppkok før den avkjøles til lunken og blandes med gjæren.     Det fine med denne gjærdeigen er at den ikke må heves før man triller ut bollene, men til gjengjeld skal bollene etterheves nokså lenge. Bollene skal stekes på høy temperatur, så man må følge…

Disse fantastiske bollene blir lette og luftige som ingen andre! Både ingrediensene og fremgangsmåten er litt annerledes enn ved vanlig gjærdeig, blant annet ved at deigen lages med melis i stedet for sukker, og ved at væsken skal gis et oppkok før den avkjøles til lunken og blandes med gjæren. Det fine med denne gjærdeigen er at den ikke må heves før man triller ut bollene, men til gjengjeld skal bollene etterheves nokså lenge. Bollene skal stekes på høy temperatur, så man må følge…

Bullar med vaniljkräm, bullar, vaniljkräm, vaniljbullar, marsankräm, vaniljkarlsbader, karlsbader

Bullar med vaniljkräm, bullar, vaniljkräm, vaniljbullar, marsankräm, vaniljkarlsbader, karlsbader

Bullar med vaniljkräm, bullar, vaniljkräm, vaniljbullar, marsankräm, vaniljkarlsbader, karlsbader

Bullar med vaniljkräm, bullar, vaniljkräm, vaniljbullar, marsankräm, vaniljkarlsbader, karlsbader

Fantastiskt goda bullar med mycket smör i fyllningen.

Fantastiskt goda bullar med mycket smör i fyllningen.


Fler idéer
Pinterest
Sök