Tips Momossen

Collection by Cattis

149 
Pins
 • 
38 
Followers
Cattis
Beautiful mudroom bench with shiplap back and dual side cubbies which are 16 inches deep! The old baseboards were re-purposed at the base of the cubbies and under the bench.

PORTFOLIO | finishes-by-alan

Offering decorative interior & faux painting as well as molding, shiplap and board & batten installation in Northern Virginia.

Frimurade öppna spisar är något av en specialitet för oss. Det kan gälla både raka modeller för moderna miljöer & spisar för köksmiljö i gammaldags stil.

Frimurade öppna spisar

Frimurade öppna spisar är något av en specialitet för oss. Det kan gälla både raka modeller för moderna miljöer & spisar för köksmiljö i gammaldags stil.

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander I senaste numret av tidningen Drömhem & trädgård har Carina och jag med ett ...

Sommar i Ludvika - ANNA TRUELSEN INTERIOR STYLIST & INFLUENCER

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander I senaste numret av tidningen Drömhem & trädgård har Carina och jag med ett härligt sommarreportage i från Annikas i Ludvikas fina hem. In och kika på hennes instagram @notgarden Ha det så gott/Anna

Få ordning och reda i kök, hall och sovrum

3 smarta tips för förvaring

Här har vi samlat 15 recept till en buffé på midsommarmat som kommer göra din midsommar till en helt fantastisk tillställning. Och missa inte våra fina tips till dukning! Välkomstdrink och tilltugg: Inled midsommarfesten med ljuvlig Jordgubbs-caipirinha – en läskande och god välkomstdrink som är enkel att blanda till. Tre tilltugg som passar till är […]

Vedspis.

"På julafton ska det bara vara mys"

Redan innan första advent plockades de första dekorationerna fram. Med juldofter och naturens eget julpynt vill Helena Tjernström skapa en mysig känsla som minner om äldre tider. – Jag är ingen trendtjej, säger hon.

Altantak

Hur skall jag bygga?

Bra fråga. Undrar hur riskfyllt detta är?

Familjen Hallin Jacobsson älskar livet på den gamla Gotlandsgården. En gammal renoverad gjutjärnsspis från Husqvarna har satts in bredvid den elektriska spisen. Golvets breda furuplank har lutats och oljats med vitpigmenterad olja.

26 lantliga kök – underbar köksinspiration

Ett lantligt kök med pärlspont, mönstrade tapeter diskho i porslin och rustika möbler – här hittar du underbar inspiration för lantköket!

Stuprör med skarpa knän hör äldre byggnader till

Willers Restaurering

Willers restaurering

- LittleMizzMe

LittleMizzMe - Våta köksdrömmar

Om några veckor går tiden ut för att få anmäla intresse om lägenhet för denna gång, så nu går vi (läs jag) på högvarv och är jättespnda på att se om vi är några av dem som kommer få erbjudande om…

JD 27 Kökmiljö vedspis

Störst bland vedspisar & unika gjutjärnsspisar - Josef Davidssons

Josef Davidssons erbjuder en mängd olika vedspisar, gjutjärnsspisar och kaminer. I vårt sortiment hittar ni även alla tänkbara tillbehör och reservdelar.

Kök

Stadshem Fastighetsmäkleri - Hem med Historia

På Stadshem fastighetsmäkleri arbetar vi med de bostäder vi själva älskar – i gamla gedigna byggnader med personlighet, själ och historia.

lantligt,kök

*Gammalt* Sommarstugan - Hemma hos QuteCat

Sommarstugan får en total makeover i detta nu... So far so good =) New England stilen is gone... Vi rev ut lantköket och golvet under en helg och måndagen därpå ringer dom från Sveriges härligaste hemmasnickare och vill komma och göra reportage hos oss för vi hade gått vidare som en av tio finali...