Cecilia Brodén

Cecilia Brodén

12 followers
·
10 followers
Cecilia Brodén
More ideas from Cecilia
Köttfärsgratäng med mozzarella och färsk oregano

Köttfärsgratäng med mozzarella och färsk oregano

När man försöker tänka lite nyttigare i veckorna så kan jag känna att de första dagarna oftast är kämpigast efter en massiv meltdown när det kommer till mat och godsaker. Jag tror på balans. Jag har fullkomligt ätit precis allt jag känt för och tillåtit mig att sväva ut under julhelgerna. Dock så kä

När man försöker tänka lite nyttigare i veckorna så kan jag känna att de första dagarna oftast är kämpigast efter en massiv meltdown när det kommer till mat och godsaker. Jag tror på balans. Jag har fullkomligt ätit precis allt jag känt för och tillåtit mig att sväva ut under julhelgerna. Dock så kä

Bland det mest näringsrika vi kan äta - Metro Mode

Bland det mest näringsrika vi kan äta - Metro Mode

Mangosalsa till grillat | Älska att Baka

Mangosalsa till grillat | Älska att Baka

Rabarberkladdkaka – Lindas Bakskola

Rabarberkladdkaka – Lindas Bakskola

Avokadopizza är sommarens godaste (och finaste) rätt – 7 bästa recepten

Avokadopizza är sommarens godaste (och finaste) rätt – 7 bästa recepten

Servera denna smakrika primörsallad till varmrätt eller som ett tillbehör, salladen håller sig 1-2 dagar i kylen. #sallad #primör #grönsaker #mozzarella #food #salad

Servera denna smakrika primörsallad till varmrätt eller som ett tillbehör, salladen håller sig 1-2 dagar i kylen. #sallad #primör #grönsaker #mozzarella #food #salad

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Kanelbullar i långpanna med krämig kanelfyllning

Kanelbullar i långpanna med krämig kanelfyllning

Jag bara totalt älskar en god smörgåstårta! Gör inte ni det? En god tonfiskröra, en god skagenröra, lax, räkor, ägg och saftiga bottnar. Jaaa, galet gott som jag brukar säga! Ni måste...

Jag bara totalt älskar en god smörgåstårta! Gör inte ni det? En god tonfiskröra, en god skagenröra, lax, räkor, ägg och saftiga bottnar. Jaaa, galet gott som jag brukar säga! Ni måste...

Tareq Taylors kycklinggratäng – recept

Tareq Taylors kycklinggratäng – recept