More ideas from Rottis
Den här goda alkoholfria drinken gör du av citron, ingefära, enbär och tonic. Servera i snygga glas, sätt en citronskiva på kanten, häll i ett par enbär och servera!

Ginger tonic (This good-alcoholic drink do you lemon, ginger, juniper and tonic water. Serve in stylish glasses, put a slice of lemon on top, pour in a few juniper berries and serve)

Igår bakade jag och barnen lite kanelbullar. Perfekt att fylla frysen och en mysig grej att göra tillsammans på helgen. Nu för tiden så bakar jag alltid bullar enligt Johan Sörbergs recept. Degen blir så otrolig smidig och lättarbetad och bullarna blir så otroligt luftiga och goda! Sen så blir det många bullar av receptet. […]

Igår bakade jag och barnen lite kanelbullar. Perfekt att fylla frysen och en mysig grej att göra tillsammans på helgen. Nu för tiden så bakar jag alltid bullar enligt Johan Sörbergs recept. Degen blir så otrolig smidig och lättarbetad och bullarna blir så otroligt luftiga och goda! Sen så blir det många bullar av receptet. […]

Grillade laxrullar med getost

Grillade laxrullar med getost

läckra amerikanska pannkakor med smak av kanelbulle

läckra amerikanska pannkakor med smak av kanelbulle

Linssoppa med timjanfraiche

Linssoppa med timjanfraiche

Det här mönstret kommer nog från 1950-60-talet, skulle jag tro. Jag hittade det en gång i en mönsterbok på biblioteket. Jag tror inte b...

Det här mönstret kommer nog från 1950-60-talet, skulle jag tro. Jag hittade det en gång i en mönsterbok på biblioteket. Jag tror inte b...

Här kommer några tips på vad ni kan ställa på bordet till midsommar! Rabarberdrink 1 liter rabarber 1,5 dl socker 1 tsk vaniljsocker 3 cl grenadin röd karamellfärg 1 liter vodka Koka 1 liter rabarber

Här kommer några tips på vad ni kan ställa på bordet till midsommar! Rabarberdrink 1 liter rabarber 1,5 dl socker 1 tsk vaniljsocker 3 cl grenadin röd karamellfärg 1 liter vodka Koka 1 liter rabarber

Kikärtsdipp med olivolja och vitlök är gott till nybakat bröd, till grönsaker och som röra på buffébordet.

Kikärtsdipp med olivolja och vitlök är gott till nybakat bröd, till grönsaker och som röra på buffébordet.