Cecilia Söderlind

Cecilia Söderlind

Cecilia Söderlind
Fler idéer från Cecilia
Laxtårta

Laxtårta

Kladdkaka med vit choklad och citron, Kladdkaka with white chocolate & lemon cake. 24 cm tin 100g white chocolate chunks 100g butter + extra for greasing 2 dl sugar 2 teaspoons vanilla sugar a pinch of salt 2 eggs 2-3 tbsp lemon juice 1 tablespoon grated lemon peel 2 ½ dl flour + little coating baking tin Icing sugar for decoration

Kladdkaka med vit choklad och citron, Kladdkaka with white chocolate & lemon cake. 24 cm tin 100g white chocolate chunks 100g butter + extra for greasing 2 dl sugar 2 teaspoons vanilla sugar a pinch of salt 2 eggs 2-3 tbsp lemon juice 1 tablespoon grated lemon peel 2 ½ dl flour + little coating baking tin Icing sugar for decoration

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

Åååh! Nu har jag ett kanonrecept åt er, kära läsare. Det är nämligen så att jag blev bjuden på det här av mina bästa grannar, Hasslows. Sååå...

Åååh! Nu har jag ett kanonrecept åt er, kära läsare. Det är nämligen så att jag blev bjuden på det här av mina bästa grannar, Hasslows. Sååå...

Det här är en antiinflammatorisk shot full av antioxidanter och ämnen som skyddar mot cancer och stärker immunförsvaret.

Det här är en antiinflammatorisk shot full av antioxidanter och ämnen som skyddar mot cancer och stärker immunförsvaret.

Snittar med citronkräm och rökt lax

Snittar med citronkräm och rökt lax

One Pot Zucchini Pasta is an easy, light and healthy meal made from summer’s finest produce. It’s vegan and gluten-free + it comes together in less than 20 minutes! Say hello to summer in a pot! Spiralized zucchini noodles, perfectly ripe juicy tomatoes, fresh basil, savory garlic and vibrant red onion. What’s that saying? Eat the …

One Pot Zucchini Pasta is an easy, light and healthy meal made from summer’s finest produce. It’s vegan and gluten-free + it comes together in less than 20 minutes! Say hello to summer in a pot! Spiralized zucchini noodles, perfectly ripe juicy tomatoes, fresh basil, savory garlic and vibrant red onion. What’s that saying? Eat the …

Lax i krämig sås som sköter sig själv i ugnen. En riktigt god rätt där laxen blir saftig och på köpet får man såsen gjord när allt gottar sig tillsammans i ugnen. Lika god att servera med potatis, ris eller pasta. 6 portioner ugnsbakad lax i krämig sås 800 g laxfilé 5 dl grädde (gärna vispgrädde) 3 dl creme fraiche 1 dl hackad färsk dill 0,5 purjolök 1 citron (justera syra efter smak) 1 fiskbuljong eller salt 1 tsk dijonsenap Salt & peppar Topping (valfritt): 200 g skalade räkor Gör såhär…

Lax i krämig sås som sköter sig själv i ugnen. En riktigt god rätt där laxen blir saftig och på köpet får man såsen gjord när allt gottar sig tillsammans i ugnen. Lika god att servera med potatis, ris eller pasta. 6 portioner ugnsbakad lax i krämig sås 800 g laxfilé 5 dl grädde (gärna vispgrädde) 3 dl creme fraiche 1 dl hackad färsk dill 0,5 purjolök 1 citron (justera syra efter smak) 1 fiskbuljong eller salt 1 tsk dijonsenap Salt & peppar Topping (valfritt): 200 g skalade räkor Gör såhär…

Födelsedag och bjudmat!

Födelsedag och bjudmat!