Cecilia Söderlind

Cecilia Söderlind

Cecilia Söderlind
Fler idéer från Cecilia
3-minuters tunnbröd – Lindas Bakskola

3-minuters tunnbröd – Lindas Bakskola

Ska du bara baka knäckebröd en enda gång , så är det dessa. Jag fick recepet av min förra granne Malin, och har bakat dem flitigt efter det. Krispiga och smakrika- så himla goda. Det här behöver du : 3 1/2 dl havregryn 1 1/2 dl linfrön 1 dl solrosfrön … Läs mer

Ska du bara baka knäckebröd en enda gång , så är det dessa. Jag fick recepet av min förra granne Malin, och har bakat dem flitigt efter det. Krispiga och smakrika- så himla goda. Det här behöver du : 3 1/2 dl havregryn 1 1/2 dl linfrön 1 dl solrosfrön … Läs mer

Lättlagade grekiska zucchiniplättar, förbluffande goda och enkla att variera. Servera som huvudrätt med tzatziki eller som tillbehör till grillad kyckling. Kan med fördel även serveras som förrätt.

Lättlagade grekiska zucchiniplättar, förbluffande goda och enkla att variera. Servera som huvudrätt med tzatziki eller som tillbehör till grillad kyckling. Kan med fördel även serveras som förrätt.

morotslimpautanmjöl9

morotslimpautanmjöl9

Saffranslax med örtsås

Saffranslax med örtsås

Palak paneer är en klassisk indisk husmansrätt som kan variera i styrka och smak. Kvällens version är en mild och snabblagad palak paneer med smakrik halloumi i en krämig grädd- och spenatsås kryddad med garam masala, vitlök, ingefära och tomat. Servera den ångande heta grytan med fluffigt ris och njut. Smaklig måltid!

Palak paneer är en klassisk indisk husmansrätt som kan variera i styrka och smak. Kvällens version är en mild och snabblagad palak paneer med smakrik halloumi i en krämig grädd- och spenatsås kryddad med garam masala, vitlök, ingefära och tomat. Servera den ångande heta grytan med fluffigt ris och njut. Smaklig måltid!

Extra läcker blir fiskgrytan med både lax och torsk samt räkor. Du lagar den på en halvtimme!

Extra läcker blir fiskgrytan med både lax och torsk samt räkor. Du lagar den på en halvtimme!

Frasig paj fylld med vitaminspäckad grönkål och smakrik ädelost. En rätt god som den är eller som tillbehör på julbordet. Med färdig pajdeg fräser du bara grönkål och lök, rör ihop en äggstanning och smular ädelost, sen skjuts in i ugnen!

Frasig paj fylld med vitaminspäckad grönkål och smakrik ädelost. En rätt god som den är eller som tillbehör på julbordet. Med färdig pajdeg fräser du bara grönkål och lök, rör ihop en äggstanning och smular ädelost, sen skjuts in i ugnen!

Ett fantastiskt gott, nyttigt och värmande recept på Tom kha med tofu. Receptet på denna vegosoppa och mer inspiration finner du såklart här på Tasteline.

Ett fantastiskt gott, nyttigt och värmande recept på Tom kha med tofu. Receptet på denna vegosoppa och mer inspiration finner du såklart här på Tasteline.

Röd curry, citrongräs, ingefära och kokosmjölk gör den här fiskgrytan till en härlig, krämig och het favorit.

Röd curry, citrongräs, ingefära och kokosmjölk gör den här fiskgrytan till en härlig, krämig och het favorit.