More ideas from Cecilia
Minns ni den kalla dillsåsen man fick i skolan, ja precis den man dränkte tallriken med. Detta recept blir precis som skolans fisksås, sååååå god!

Minns ni den kalla dillsåsen man fick i skolan, ja precis den man dränkte tallriken med. Detta recept blir precis som skolans fisksås, sååååå god!

Meat, Om, Haloween Party, Swedish Recipes, Country Cooking, Chilis, Lambs, Winter, Stew, Casserole, One Pot, Chili, Crock Pot

Ost och vitlök i brödet gör det extra smakrikt och gott. Baka med en lagrad ost eller en mildare variant och hitta ditt eget prefekt smaksatta vitlöksbröd.

Ost och vitlök i brödet gör det extra smakrikt och gott. Baka med en lagrad ost eller en mildare variant och hitta ditt eget prefekt smaksatta vitlöksbröd.

En otroligt smarrig blåbärsglass som du endast behöver tre ingredienser för att fixa; vispgrädde, kondenserad mjölk – ja, och blåbär så klart. Blåbärsglassen är god som den är i all enkelhet, eller så bjuder du den i våffelstrutar med ett knaprigt strössel.

En otroligt smarrig blåbärsglass som du endast behöver tre ingredienser för att fixa; vispgrädde, kondenserad mjölk – ja, och blåbär så klart. Blåbärsglassen är god som den är i all enkelhet, eller så bjuder du den i våffelstrutar med ett knaprigt strössel.

Man kan räkna med att 100 kg äpplen ger drygt 50–60 liter must. Har du ingen fruktkross eller äppelpress så kan du riva äpplen på ett rivjärn och sen pressa ut saften genom en trådsil.Tips: blanda i 5-10 procent pumpa i äppelkrosset, det ger äppelmusten en mild och rund smak.

Man kan räkna med att 100 kg äpplen ger drygt 50–60 liter must. Har du ingen fruktkross eller äppelpress så kan du riva äpplen på ett rivjärn och sen pressa ut saften genom en trådsil.Tips: blanda i 5-10 procent pumpa i äppelkrosset, det ger äppelmusten en mild och rund smak.

Tips: Man kan syra de flesta grönsaker, var inte rädd för att prova dig fram för att hitta din favorit!

Tips: Man kan syra de flesta grönsaker, var inte rädd för att prova dig fram för att hitta din favorit!

Det bästa är att prova sig fram med olika ätbara blad-blandningar för att hitta sin egen favorit. Några förslag är1.    Rosblad och citronverbena2.    Jasmine, rabarberstjälkar och mandelblad3.    Svartvinbärsblad och rabarberstjälkar

Det bästa är att prova sig fram med olika ätbara blad-blandningar för att hitta sin egen favorit. Några förslag är1. Rosblad och citronverbena2. Jasmine, rabarberstjälkar och mandelblad3. Svartvinbärsblad och rabarberstjälkar

Du kan variera mjölsorterna efter lust och tillgång. Andra dagen kan du tillsätta kryddor, torkad frukt och frön efter eget tycke.Tips: Innan du sätter in bröden i ugnen, häll lite olivolja och strö salt ovanpå. Dekorera med en timjankvist.

Du kan variera mjölsorterna efter lust och tillgång. Andra dagen kan du tillsätta kryddor, torkad frukt och frön efter eget tycke.Tips: Innan du sätter in bröden i ugnen, häll lite olivolja och strö salt ovanpå. Dekorera med en timjankvist.

Receptet ger en neutral färskost som kan användas i bak och mat. Den kan också smaksättas med färska örter, kryddor, pepparrot eller nötter - det är bara att experimentera sig fram.Marie använder koncenterad löpe, då behövs bara någon droppe. Om du köper din i livsmedelsbutiken behövs mer, ca 1-3 msk.

Receptet ger en neutral färskost som kan användas i bak och mat. Den kan också smaksättas med färska örter, kryddor, pepparrot eller nötter - det är bara att experimentera sig fram.Marie använder koncenterad löpe, då behövs bara någon droppe. Om du köper din i livsmedelsbutiken behövs mer, ca 1-3 msk.

Mandelmanns bondkakor, bonkisar | Recept från Köket.se

Mandelmanns bondkakor, bonkisar | Recept från Köket.se

Så gör du egen supergod halloumi – lättare än du tror

Så gör du egen supergod halloumi – lättare än du tror