baby shower food - Click image to find more hot Pinterest pins by ana-s-baby-shower-ideas

Baby Fruit Salad - My sister did this for my shower last year and it was SO cute and perfect! (my 3 yr old niece was excited to tell grandpa she "ate a baby.

Kalasdags? Här är allt du behöver veta inför barnkalaset!

♥ The frog gluttonous melon dessert ♥ Picture Tutorial in Japanese.

Spenat- och fetafylld laxrulle ~ Salmon roll filled with spinach and feta cheese

Spenat och fetafylld laxrulle med blomkålsmos och kantareller

Spenat- och fetafylld laxrulle ~ Salmon roll filled with spinach and feta cheese

Bakad rotselleri med spenat och gorgonzola

Bakad rotselleri med spenat och gorgonzola

Laxsashimi med ingefärsponzu, perfekt förrätt.

Laxsashimi med ingefärsponzu, perfekt förrätt.

Anna_förrätt

Västerbottensrullar med löjrom

Anna_förrätt

Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch. Vi hade den på midsommarafton till det...

Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch. Vi hade den på midsommarafton till det...

Goda såser och röror till grillat

Goda såser och röror till grillat

Kallrökt lax med färskost är en klassiker som får en ny dimension med Wasabi & Sesame. Allt kan förberedas dagen innan. Perfekt som förrätt eller snittar när du har många gäster. Receptet kommer från Santa Maria.

Kallrökt lax med färskost är en klassiker som får en ny dimension med Wasabi & Sesame. Allt kan förberedas dagen innan. Perfekt som förrätt eller snittar när du har många gäster. Receptet kommer från Santa Maria.

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Pinterest
Search