More ideas from Emma
Supergoda havrebollar rullade i kokos. Mixa havregrynen i en matbereade eller vispa smeten extra länge med vispen, då blir smeten kladdig och havrebollarna blir mjuka och krämiga.  Ca 12 stora eller 15 mellanstora havrebollar 250 g smör 10 dl havregryn 2-2,5 dl socker (justera sötma efter smak, jag har i 2 dl) 1 dl oboy (kan ersättas med 2 tsk kakao och 0,5 dl socker) 3/4 dl grädde eller mjölk 2 tsk vaniljsocker Ca 1,5 dl kokos till rullning TIPS! Du kan utesluta kakao eller oboy helt i ...

Supergoda havrebollar rullade i kokos. Mixa havregrynen i en matbereade eller vispa smeten extra länge med vispen, då blir smeten kladdig och havrebollarna blir mjuka och krämiga. Ca 12 stora eller 15 mellanstora havrebollar 250 g smör 10 dl havregryn 2-2,5 dl socker (justera sötma efter smak, jag har i 2 dl) 1 dl oboy (kan ersättas med 2 tsk kakao och 0,5 dl socker) 3/4 dl grädde eller mjölk 2 tsk vaniljsocker Ca 1,5 dl kokos till rullning TIPS! Du kan utesluta kakao eller oboy helt i ...

Rödbetssallad

Rödbetssallad

Rödkålssalladen innehåller rödkål, morötter och rostade solrosfrön. När du tillsätter den friska dressingen gjord på senap, vinäger, honung och olja blir salladen saftig och smakrik!

Rödkålssalladen innehåller rödkål, morötter och rostade solrosfrön. När du tillsätter den friska dressingen gjord på senap, vinäger, honung och olja blir salladen saftig och smakrik!