Charlotta Myhren

Charlotta Myhren

0
Followers
5
Following
Charlotta Myhren
More ideas from Charlotta
Knäckig bananpaj – smakar som friterad banan – Alla goda ting

Knäckig bananpaj – smakar som friterad banan – Alla goda ting

Snart tillbaks till vardagen och då är det bra med några goda vardagsrätter – som denna! Oj, oj, oj, va barnen älskade denna och även jag Suveränt god, så god att vi kommer definitivt äta denna även senare när/om jag inte köra ViktVäktarna längre. Jag gjorde dubbelsats för denna är ju perfekt att ha […]

Snart tillbaks till vardagen och då är det bra med några goda vardagsrätter – som denna! Oj, oj, oj, va barnen älskade denna och även jag Suveränt god, så god att vi kommer definitivt äta denna även senare när/om jag inte köra ViktVäktarna längre. Jag gjorde dubbelsats för denna är ju perfekt att ha […]

Var till affären o hittade Cantadouost 4 peppar,hade tagit upp kyckling dagen före o då hittade jag på detta,suveränt gott!Uppskattades av hela familjen,även guben som inte är förtjust i kyckling!

Var till affären o hittade Cantadouost 4 peppar,hade tagit upp kyckling dagen före o då hittade jag på detta,suveränt gott!Uppskattades av hela familjen,även guben som inte är förtjust i kyckling!

kycklinglasagne recept

kycklinglasagne recept

Herrgårdskyckling Den här maträtten åt vi första gången under förra julledigheten (alltså för ett år sedan) och dessa bilder är faktiskt...

Herrgårdskyckling Den här maträtten åt vi första gången under förra julledigheten (alltså för ett år sedan) och dessa bilder är faktiskt...

Ostiga tilltugg som är enkla att göra. Tunnbrödsrullar med skinka och västerbottensost 8 st 1 mjukt tunnbröd 0,5 dl creme fracihe 1...

Ostiga tilltugg som är enkla att göra. Tunnbrödsrullar med skinka och västerbottensost 8 st 1 mjukt tunnbröd 0,5 dl creme fracihe 1...

kycklingratang

kycklingratang

IMG_6083-e1405693805504.jpg (2448×3264)

Frasiga ostplättar --- Fried cheese rounds with shrimp, caviar and creme fraiche - Swedish recipe - give me a shout if you need translation

Bjud på små nätta bakelser med två goda fyllningar.

I will need to translate.

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)