Roliga citat

Collection by Charlotte Ottosson

151 
Pins

Några kloka ord » Lina Axmacher

Cascading grid layout library

Köp snygga tavlor och posters - Nordic Poster Collective

Snygga och unika posters skapade av svenska och nordiska formgivare. Här hittar du ett urval av tavlor och posters med personligt uttryck till ett bra pris.

10 on point embroideries to make you laugh!

Embroidery is a perfect tool to convey a message - the funnier the better! Here are our 10 favs!

Som det kan bli

Hej hej. Har precis ätit lite soppa. Är så otroligt förkyld, febrig och hostig. Åkte hem från jobbet i morse. Skickade meddelande till chefen som tyvärr hade missuppfattat det jag skrivit.

Dörrskyltar redigerbar + pdf

MY INSTAGRAM MY FACEBOOK Nu allihopa kommer dörrskyltarna som redigerbara. För dig som inte vill redigera själv ligger också de jag använder mig av till min klass. Glöm inte klicka i hjärtat om du gillar materialet. TACK! Färdig mall Redigerbar

Ta alltid ut ...

Roliga skämt, roliga historier, snuskiga skämt, sms skämt och massor mer. Vi ger dig ett gott skratt när du behöver det, välkommen!

Astrid Lindgren citat svenska

Vi har samlat naågra av dem finaste citat från Astrid Lindgren på svenska. ”Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv.”

@specialpedagogik_for_alla on Instagram: “Kloka ord från Klara 5år! #olikaärbra#olikaärentillgång#vigillarolika”

1,687 Likes, 7 Comments - @specialpedagogik_for_alla on Instagram: “Kloka ord från Klara 5år! #olikaärbra#olikaärentillgång#vigillarolika”

VARNING Lösgående pensionärer, får ej matas

VARNING Lösgående pensionärer, får ej matas​ Finns i två storlekar: 450x350 mm eller 225x175 mm Våra skyltar är av högsta kvalitet och tåler att vara ute året om. Vi har Sveriges största sortiment av skyltar till privatpersoner och föreningar och vi gör nya hela tiden. Skyltar åt alla!!! Plastskylt, rektangel. 5 mm PVC-plast. Glöm inte att förborra skylten innan uppsättning för att undvika sprickor. Det finns inga fästen att köpa till plastskyltarna, de flesta skruvar upp skylten direkt på…

Poster - Bara gör det! | Bluebox.se

Hur svårt kan det vara? Bara gör det! En grafisk poster med text i snyggt typsnitt. - Fler snygga affischer finns på Bluebox.se!

Stickmen Kreativ - De originale Stickmen plakater fra byFrank

Dom ursprungliga Stickmen posterna från byFrank är en nytänkande och modern serie av posters till alla typer av hem. Stickmen serien är känd och älskad för dom två fräcka vännerna som alltid har igång en humoristisk och finurlig dialog. Posterna är designade i en minimalistisk stil med rena linjer, där det är fokus på humor och feelgood stämning. Posterna passar i alla typer av rum. Alla Stickmen designs innehåller 2 stycken posters. Dessa designs fås i tre storlekar: A4 (21 x 27,9 cm)…