Chavad

Chavad

2
Followers
14
Following
Chavad
More ideas from Chavad
Drömgod hallonmousse som är enkel att göras och kan förberedas i förväg innan gästerna kommer.

Drömgod hallonmousse som är enkel att göras och kan förberedas i förväg innan gästerna kommer.

Fläskfilégryta med bacon och sparris – Alla goda ting

Fläskfilégryta med bacon och sparris – Alla goda ting

Vit chokladkräm med vaniljinkokt rabarber och mandelkrisp.

Vit chokladkräm med vaniljinkokt rabarber och mandelkrisp.

Bild på Cheescake i glas med färska hallon

Perfekta att förbereda och ha klara i kylen.

Marängbakelser med hallon-& fläderkräm

Marängbakelser med hallon-& fläderkräm

IMG_6867 (2)

IMG_6867 (2)

Vit sparris med bearnaise på brynt smör och krutonger | Recept från Köket.se

Vit sparris med bearnaise på brynt smör och krutonger | Recept från Köket.se

Friterat tunnbröd med en röra på Créme Bonjour Kantarell & Västerbottensost, smörstekta kantareller och rostade pinjenötter

Friterat tunnbröd med en röra på Créme Bonjour Kantarell & Västerbottensost, smörstekta kantareller och rostade pinjenötter

Recept på Lamm. Enkelt och gott. Lammkött är kött från djur som är under ett år. Lammen slaktas när de är mellan en månad och ett år gammalt och köttet från äldre djur än så smakar inte lika bra. Lammkött delas ofta in i tre olika delar; framdel, fransyska och bakdel. Finaste delen är förstås lammfilé och denna är mycket mör och trevlig att äta. Tänk på att aldrig översteka lamm, utan det bör vara lätt rosa.

Recept på Lamm. Enkelt och gott. Lammkött är kött från djur som är under ett år. Lammen slaktas när de är mellan en månad och ett år gammalt och köttet från äldre djur än så smakar inte lika bra. Lammkött delas ofta in i tre olika delar; framdel, fransyska och bakdel. Finaste delen är förstås lammfilé och denna är mycket mör och trevlig att äta. Tänk på att aldrig översteka lamm, utan det bör vara lätt rosa.

IMG_20140802_185919

IMG_20140802_185919

Lammytterfilé med chèvregratäng (kock Ola Lauritzson)

Lammytterfilé med chèvregratäng (kock Ola Lauritzson)