Avokado & chokladkulor 1 mogen avokado 100 gram mörk choklad 1 krm vaniljpulver 1,5 msk kakao Några matskedar kakao att rulla kulorna i – Mosa avokadon – Smält chokladen sakta – Rör ihop avokado, kakao och vaniljpulver med chokladen. – Ställ i kylen ca 1 timma – Rulla små bollar och rulla dem i kakao Ett bra alternativ om man vill skippa grädde, ägg eller socker. Jag gjorde mina ca 10 gram styck och då blev det 15 st. Som tog slut alldeles för snabbt pga att alla gillade!

Avokado & chokladkulor 1 mogen avokado 100 gram mörk choklad 1 krm vaniljpulver 1,5 msk kakao Några matskedar kakao att rulla kulorna i – Mosa avokadon – Smält chokladen sakta – Rör ihop avokado, kakao och vaniljpulver med chokladen. – Ställ i kylen ca 1 timma – Rulla små bollar och rulla dem i kakao Ett bra alternativ om man vill skippa grädde, ägg eller socker. Jag gjorde mina ca 10 gram styck och då blev det 15 st. Som tog slut alldeles för snabbt pga att alla gillade!

TweetChocolate Peanut Butter Fudge-using an old fashioned recipe I love cookbooks. Especially ones with pictures. And ones about chocolate. One of my favorite books is “Forrest Gump-My Favorite Chocolate recipes” Life is like a box of Chocolates. I haven’t found a recipe in this book I don’t love. And I’ve tried most of them. Maybe I’m a little partial …

Chocolate Peanut Butter Fudge

Chocolate Peanut Butter Fudge-using an old fashioned recipe from Chocolate, Chocolate and More Chocolate

Alltså, denna fudge borde vinna någon form av utmärkelse. Den är så vansinnigt god och enkel att göra. Dessutom enbart gjord på naturens godsaker och du b...

Alltså, denna fudge borde vinna någon form av utmärkelse. Den är så vansinnigt god och enkel att göra. Dessutom enbart gjord på naturens godsaker och du b...

Alltså, denna fudge borde vinna någon form av utmärkelse. Den är så vansinnigt god och enkel att göra. Dessutom enbart gjord på naturens godsaker och du b...

Alltså, denna fudge borde vinna någon form av utmärkelse. Den är så vansinnigt god och enkel att göra. Dessutom enbart gjord på naturens godsaker och du b...

Marmeladkulor i all ära, men de här kanel- och lingonmarmeladsrutorna är snäppet vassare! Lingonen ger dem en fräsch syrlighet och härlig färg, medan kanelen bidrar med en djupare smak.

Marmeladkulor i all ära, men de här kanel- och lingonmarmeladsrutorna är snäppet vassare! Lingonen ger dem en fräsch syrlighet och härlig färg, medan kanelen bidrar med en djupare smak.

De här ljuvligt lena och förföriskt goda chokladpralinerna på vit choklad, ges smak av kokos och lime. Vita ”snöbollar” på vit choklad förgyller alla festliga tillfällen med sin krämiga lyxiga konsistens och söta och friska smak.

De här ljuvligt lena och förföriskt goda chokladpralinerna på vit choklad, ges smak av kokos och lime. Vita ”snöbollar” på vit choklad förgyller alla festliga tillfällen med sin krämiga lyxiga konsistens och söta och friska smak.

Små söta biskvier med smak av päron doppade i vit choklad - Lyxfika!

Små söta biskvier med smak av päron doppade i vit choklad - Lyxfika!

Vit chokladtryffel med kardemumma | Recept från Santa Maria

Vit chokladtryffel med kardemumma | Recept från Santa Maria

Såld på romerska bågar? Då bara måste du prova dessa noisettepraliner med apelsinchoklad och inslag av len hasselnötskräm. Det kan vara lite pyssligt att veta precis när smeten är lagom fast för att spritsa, skurna bitar är enklare att göra – och lika gott!

Såld på romerska bågar? Då bara måste du prova dessa noisettepraliner med apelsinchoklad och inslag av len hasselnötskräm. Det kan vara lite pyssligt att veta precis när smeten är lagom fast för att spritsa, skurna bitar är enklare att göra – och lika gott!

Kokostokig? Då är kanske chokladgodiset bounty en favorit. Ett godis som du gör själv hur lätt som helst. Allt du behöver är en burk kokosmjölk, riven kokos, agavesirap och mörk choklad. Sedan är det bara att följa det här receptet, låt stelna och njut!

Kokostokig? Då är kanske chokladgodiset bounty en favorit. Ett godis som du gör själv hur lätt som helst. Allt du behöver är en burk kokosmjölk, riven kokos, agavesirap och mörk choklad. Sedan är det bara att följa det här receptet, låt stelna och njut!

Len tryffel av choklad med frisk smak av apelsin. Smält chokladen i grädde och blanda varsamt ingredienserna. När smeten svalnat skär du den i kuber och vänder i pudrig kakao.

Len tryffel av choklad med frisk smak av apelsin. Smält chokladen i grädde och blanda varsamt ingredienserna. När smeten svalnat skär du den i kuber och vänder i pudrig kakao.

Syrliga Blåbärsremmar | Fridas bakblogg

Syrliga Blåbärsremmar | Fridas bakblogg

Pinterest
Search